Økonomimedarbejder til Lille Vildmose Produktionsskole

Økonomimedarbejder til Lille Vildmose Produktionsskole
08/06/2016 pbang

Økonomimedarbejder til Lille Vildmose Produktionsskole

pbang++ People Search & Selection søger på vegne af Lille Vildmose Produktionsskole en dygtig og serviceminded økonomimedarbejder, der med hands-on-erfaring kan få tingene til at ske i skolens administrationsafdeling. Du vil sammen med en kompetent kollega få det overordnede ansvar for varetagelse og udvikling af økonomi-/administrationsfunktionen i bred forstand.

Om Lille Vildmose Produktionsskole

Produktionsskolens formål er at være et målrettet tilbud for unge, der ikke har fundet en naturlig plads i det ordinære uddannelsessystem eller på arbejdsmarkedet (alderen 16-25 år). Skolen er et autentisk lærested, hvor det pædagogiske fundament er vejledning, undervisning og produktion.

Hovedkontoret ligger i naturskønne omgivelser i Kongerslev, hvor der – udover Mou Hotel – er tilknyttet botræning. Skolen har 64 elever og 27 ansatte, og der arbejdes med reelle produktioner til eksterne kunder/til brug på skolen, samt undervisning i teoretiske emner tilknyttet til produktionen. Der er forskellige værksteder, valgfag og idræt samt ekskursioner ud af huset, og der tages udgangspunkt i:

  • Fagligt (“håndværket”, brugen af værktøjer, teori)
  • Personligt (kreativitet, selvværd, ansvar, motivation)
  • Socialt (omgangen og samværet med andre, i fritiden, i samfundslivet)

Læs mere om Lille Vildmose Produktionsskole på www.kongprod.dk.

Om stillingen

Du skal kunne arbejde selvstændigt med varierende opgaver indenfor regnskab, afrapportering og administration. Som økonomimedarbejder, vil du – med reference til forstanderen og medlem af ledergruppen – være ansvarlig for følgende:

  • Finansbogholderi samt debitor-og kreditorstyring
  • Budgettering, skat, moms, statistikker/nøgletal, løn
  • Indtastning af og arkivering af bilag samt indberetninger til kommune og ministerie osv.
  • Afstemninger, periodisering samt udarbejdelse af årsregnskab
  • Elevregistreringer
  • Diverse ad hoc-opgaver (infotavle, telefoni m.m.)

I hverdagen skal du assistere dine kollegaer med telefonisk og personlig elevbetjening og relevant administration.

Om kandidaten

Vi søger en kandidat med relevant uddannelse og med bred viden og erfaring indenfor regnskab. Din baggrund kan være revisor, bogholder, revisorassistent, merkonom (HD, HA cand.merc.).

Du har et naturligt servicegen med lyst til kundekontakt (elever, forældre, kollegaer, leverandører, institutioner m.m.). Du udfører dit job med et smil og høj kvalitet, og forstår/har lyst til det specielle miljø og omgangstone, der findes på en skole. Du formår at samarbejde på tværs i organisationen og nikker genkendende til ord som ansvarsfuld, fleksibel og udadvendt. Du er indstillet på at påtage dig opgaven med at oplære en elev.

Du har bopæl i området eller lyst til at flytte til Nordjylland. Det er en forudsætning, at du har et godt kendskab til Navision og tilsvarende programmer, ligesom du er daglig bruger af Microsoft Office-pakken.

Skolen tilbyder

Et spændende, selvstændigt og fleksibelt job, som du selv kan være med til at udvikle. Stillingen er fuld tid og p.t. uden personaleansvar. Fast løn forhandles individuelt på baggrund af din erfaring og kompetencer ifølge overenskomst. Dine opgaver udføres fra kontoret i Kongerslev, mens enkelte udføres på skolens adresser. Du skal derfor have bil til rådighed.

Gode muligheder for personlig udvikling med frihed under ansvar. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på rette ansøger. Der vil være introduktionsforløb ved opstart. Arbejdsmiljøet er kendetegnet ved en uformel omgangstone og hjælpsomhed blandt kollegaer.

Ansøgning

Send din ansøgning til Janne Mathiasen via e-mail: janne@pbang.dkmed emnefelt ”Økonomimedarbejder”.

Yderligere information kan fås ved henvendelse til HR-konsulent Janne Mathiasen på telefon 21 85 09 60/Per Bang på telefon 22 23 80 00 eller forstander Susanne Talbot på telefon 30 33 45 25. Diskretion er en selvfølge. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Se Cookie- og privatlivspolitik. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Luk herunder, betragtes dette som din accept

Luk