CV- & ansøgningstjek

CV- og ansøgningstjek

CV-tjekket

CV-tjekket inkluderer en gennemgang af dit CV i samarbejde med dig. Vi kommer med et forslag til, hvordan dit CV kan se ud, og hvilke af dine styrker, der skal fremhæves, så arbejdsgiveren får det rigtige billede af, hvad du kan bidrage med til deres virksomhed. Rådgivningen kan finde sted elektronisk eller via et personligt møde.

Ansøgningstjekket

Ansøgningstjekket er en struktureret gennemgang af din ansøgning i forhold til et konkret jobopslag. Gennemgangen er selvfølgelig bedst at foretage forud for ansøgningsfrist – men vi vil også gerne komme med svar på, hvorfor din ansøgning ikke fangede arbejdsgiverens opmærksomhed, og hvorfor du ikke kom til samtale, eller hvorfor du ikke fik jobbet.
Rådgivningen kan finde sted elektronisk eller via et personligt møde hos pbang++ People Search & Selection.

Jobsamtalen

Du er blevet inviteret til en jobsamtale – hvorfor så ikke forberede dig bedst muligt?
Vi tilbyder sparring i forbindelse med din jobsamtale, hvor vi ved hjælp af vores kompetencer gennemgår en bred vifte af de svære spørgsmål, du bliver præsenteret for ved samtalen. Med et personligt møde hos pbang++ People Search & Selection vil du drage nytte af vores mange års rådgivningserfaring, og blive klædt ordentligt på til din jobsamtale.

Send os gerne dit CV

Dit navn*

Din e-mail*

Emne

Medsend CV

Eventuel besked