Projektleder til Spæncom A/S

Projektleder til Spæncom A/S
08/06/2016 pbang

Projektleder til Spæncom A/S

pbang søger på vegne af Spæncom A/S

Sidder du i dag som entrepriseleder eller lignende og føler dig klar til at tage næste skridt, så har Spæncom et spændende job som projektleder til den rette kandidat.

Du er sikkert, men ikke nødvendigvis, ingeniør, byggekonstruktør – eller tekniker – gerne baseret på en håndværksfaglig baggrund, men helt sikkert er du aktiv og i besiddelse af et stærkt overblik samt næse for, hvordan projektets tidsplan overholdes, og hvordan gode økonomiske resultater sikres.

Projekterne har typisk en størrelse på 10-100 mio. kr. og består af egenproduktion af betonelementer inkl. projektering, egen montage og underleverancer.

Du tilbydes:   

Et spændende og varierende job i et dynamisk og uformelt miljø, hvor du står for al kommunikation med såvel interne som eksterne relationer fra indgåelse af kontrakt til projektet er afleveret til kunden. Kommunikationen omfatter kontakt til byggeplads og koordinerende opgaver, f.eks. ved kontakt til rådgivere, myndigheder o.a.

Med en ansættelse i projektafdelingen har du reference til projekteringschefen, og der er gode muligheder for mange faglige udfordringer, idet projekterne varierer en del i størrelse og sværhedsgrad.

Virksomheden arbejder i det daglige i et uhøjtideligt arbejdsmiljø, med et stærkt engagement og stor frihed under ansvar.

Arbejdsstedet kan være virksomhedens projektafdeling i enten Hedehusene eller Aalborg. Afdelingen for projektering og projektledelse beskæftiger mere end 50 dygtige kolleger.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Obligatorisk pensionsordning og sundhedsforsikring samt konkurrencedygtig løn der modsvarer dine kvalifikationer.

Om virksomheden:                  

Spæncom A/S er en af Danmarks førende leverandører af betonelementer til alle former for byggerier og er en del af den store internationale betonkoncern Consolis Gruppen. Virksomheden er leverandør til alsidige opgaver såsom kontordomiciler, etageboliger, kulturbyggerier, skoler, P-huse, stadioner og lignende. Ved at samarbejde med Spæncom får kunderne en partner, der kan omsætte idéer til konkret betonviden og sikre et optimalt forløb, der skaber værdi for både Spæncom og kunden. Spæncom er ikke blot leverandør af de færdige betonelementer, men også viden og engagement. Totalt beskæftiger virksomheden ca. 500 medarbejdere i Danmark. Læs mere på www.spaencom.dk.

Interesseret?

Send din ansøgning og CV hurtigst muligt – og senest 17. august – til janne@pbang.dk mærket ”Projektleder”. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Per Bang på telefon +45 22 23 80 00 eller per@pbang.dk.

Diskretion en selvfølge. Vi ser frem til at høre fra dig.

pbang søger på vegne af Spæncom A/S ny projektleder

Sidder du i dag som entrepriseleder eller lignende og føler dig klar til at tage næste skridt, så har Spæncom et spændende job som projektleder til den rette kandidat.
Du er sikkert, men ikke nødvendigvis, ingeniør, byggekonstruktør – eller tekniker – gerne baseret på en håndværksfaglig baggrund, men helt sikkert er du aktiv og i besiddelse af et stærkt overblik samt næse for, hvordan projektets tidsplan overholdes, og hvordan gode økonomiske resultater sikres.
Projekterne har typisk en størrelse på 10-100 mio. kr. og består af egenproduktion af betonelementer inkl. projektering, egen montage og underleverancer.

Du tilbydes

Et spændende og varierende job i et dynamisk og uformelt miljø, hvor du står for al kommunikation med såvel interne som eksterne relationer fra indgåelse af kontrakt til projektet er afleveret til kunden. Kommunikationen omfatter kontakt til byggeplads og koordinerende opgaver, f.eks. ved kontakt til rådgivere, myndigheder o.a.

Med en ansættelse i projektafdelingen har du reference til projekteringschefen, og der er gode muligheder for mange faglige udfordringer, idet projekterne varierer en del i størrelse og sværhedsgrad.

Virksomheden arbejder i det daglige i et uhøjtideligt arbejdsmiljø, med et stærkt engagement og stor frihed under ansvar.

Arbejdsstedet kan være virksomhedens projektafdeling i enten Hedehusene eller Aalborg. Afdelingen for projektering og projektledelse beskæftiger mere end 50 dygtige kolleger.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt. Obligatorisk pensionsordning og sundhedsforsikring samt konkurrencedygtig løn der modsvarer dine kvalifikationer.

Om virksomheden

Spæncom A/S er en af Danmarks førende leverandører af betonelementer til alle former for byggerier og er en del af den store internationale betonkoncern Consolis Gruppen. Virksomheden er leverandør til alsidige opgaver såsom kontordomiciler, etageboliger, kulturbyggerier, skoler, P-huse, stadioner og lignende. Ved at samarbejde med Spæncom får kunderne en partner, der kan omsætte idéer til konkret betonviden og sikre et optimalt forløb, der skaber værdi for både Spæncom og kunden. Spæncom er ikke blot leverandør af de færdige betonelementer, men også viden og engagement. Totalt beskæftiger virksomheden ca. 500 medarbejdere i Danmark. Læse mere på www.spaencom.dk.

 

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Se Cookie- og privatlivspolitik. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Luk herunder, betragtes dette som din accept

Luk