Medarbejdere

Per Bang

pbang++ People Search & Selection blev etableret i 2007 af Per Bang, og siden da har han været garanten for, at finde det perfekte match mellem virksomhed og kandidat via grundig headhunting, reference-tagning og personprofilanalyse.

Per har arbejdet med rekruttering, headhunting, salg, networking, ledelse, coaching og forretningsudvikling i mere end 28 år, og har tidligere haft stillinger såsom salgschef, eksportchef, regionschef og headhunter.

Kontakt Per på +45 22 23 80 00 eller per@pbang.dk eller på LinkedIn

Steen Rafn

Steen har arbejdet i rekrutteringsbranchen siden år 2000, og har tidligere ansættelser inden for økonomi, og generel ledelse bl.a. som administrerende direktør i Danmark og Italien. Herudover arbejder han som bestyrelsesmedlem i offentlige og private sammenhænge og som ekstern  konsulent på større projekter, fx etablering og drift af en dansk franchiseorganisation i Italien.

Kontakt Steen på +45 24 67 56 89 eller steen@pbang.dk eller på LinkedIn

Mark Gravesen

Mark er tilknyttet pbang++ som konsulent med fokus på forretningsudvikling og juridisk assistance. Han er uddannet Cand. Merc. Jur. fra Aalborg Universitet. Han har en baggrund i fagforeningsuniverset, hvor han har arbejdet indgående med personale- og ansættelsesret. Han har siden 2012 fungeret som konsulent for små- og mellemstore virksomheder inden for områderne; strategi, forretnings- og konceptudvikling, samt erhvervsretlige forhold. I 2013 blev han tilknyttet ISOFastTrack International, hvor han har arbejdet med CSR og udvikling af en digital platform til brug for virksomheder i forbindelse med deres compliancearbejde.

Kontakt Mark på +45 60 16 96 16, på mark@pbang.dk eller på LinkedIn 

Send besked til pbang++

Dit navn*

Din e-mail*

Emne

Eventuel besked