Entreprise eller Projektansvarlig til Richardt Thomsen Erhvervsbyggeri A/S i Brønderslev

Entreprise eller Projektansvarlig til Richardt Thomsen Erhvervsbyggeri A/S i Brønderslev
02/06/2018 pbang

Entreprise- og Projektansvarlig til Richardt Thomsen Erhvervsbyggeri A/S i Brønderslev

 

Pbang++ søger topmedarbejdere som Entreprise- eller projekt ansvarlig på vegne af Richardt Thomsen Erhvervsbyggeri A/S i Brønderslev. Virksomheden skriver bl.a. på deres hjemmeside:

”Vi har stærke professionelle og personlige forhold til vores leverandører. Fordi vi har aftalerne i orden, kan vore kunder være forvisset om, at byggeriet bliver leveret til aftalt tid, og til aftalt pris. Fleksibilitet vægter vi højt, når vi udvælger leverandører til de projekter, vi arbejder med. Der skal være plads til at tage hånd om de uforudsete udfordringer, der en naturlig del af erhvervet. Samtidig er leveringssikkerhed og kvalitetssikring faste og essentielle kriterier i udvælgelsen af vore samarbejdspartnere.”

Den nye medarbejder skal være fokuseret på og garant for denne overordnede måde at arbejde og tænke på. Der er tale om en nøglestilling i hos Richardt Thomsen Erhvervsbyggeri A/S, der succesfuldt har etableret sig på markedet i løbet af få år. Virksomheden har netop besat en stilling som produktionsleder, og produktionslederen bliver ansvarlig for planlægning og styring af egenproduktionen på tværs af entrepriseporteføljen.

Virksomheden søger nu en kandidat til en nyoprettet stilling som ansvarlig for alle større byggeentrepriser (Hoved- og totalentrepriser).

Baggrunden

for oprettelsen af stillingen er, at virksomheden, med den stadig stigende aktivitet, ønsker at frigøre den adm. direktør fra opgaver i forbindelse entreprisestyring samt etablere et stærkt ledelsesteam bestående af produktionslederen, entrepriselederen og den adm. direktør.

Opgaven

 • Ansvar for og ledelsen af den samlede entreprise portefølje i samarbejde med Produktionslederen og den Adm. Direktør.
 • Overordnet ansvar for gennemførelse af hoved- og totalentreprise projekter.
 • Selvstændigt styre udvalgte store og mellemstore entrepriser
 • Ledelse og planlægning af igangværende projekter.
 • Ansvar for produktionskalkulationer, projektresultater, og efterkalkulationer.

Kandidaten

 • du er en naturlig og dygtig leder, der kan få såvel egenproduktion som underentreprenører til at fungere og præstere sammen.
 • du er stærk i AB92 og ABT93 og generelt stærk indenfor relevante juridiske områder.
 • du har fagligt stærke IT-kompetencer med relevans for branchen.
 • du er hurtigt tænkende og beslutsom
 • du har flere års relevant erfaring fra et lignende job.
 • du har en uddannelse som byggeteknikker, konstruktør eller bygningsingeniør, helst med en håndværksmæssig baggrund.

Virksomheden 

Fra starten sigtede Richardt Thomsen, der er eneaktionær, hovedsageligt på landbrugs- og halbyggerier, men som årene er gået, har efterspørgslen skiftet retning, og kompetencerne er blevet udvidet. I dag lyder dagsordenen på mangeartede specialbyggerier som f.eks. det nye Skodahus i Hjørring, HG Electric i Frederikshavn, Kaperstalden i Dyrehaven og mange flere. På hjemmesiden www.r-thomsen.dk er der mulighed for at læse mere om, hvordan bygherrer fra de forskellige byggerier har nydt samarbejdet     med Richardt Thomsen Erhvervsbyg A/S

Virksomheden hedder pr. 1/7 2016 Richardt Thomsen Erhvervsbyg A/S. Heraf fremgår mere klart, at virksomheden påtager sig alt inden for topfunktionelt og spændende byggeri til erhvervslivet: kontor, industri og arkitekttegnet byggeri. Via hjemmesiden er der link til virksomhedens nøgletal, der viser en betydelig vækst. Målet er, at indtjeningen følger væksten.

Interesseret

Send hurtigst muligt din ansøgning til steen@pbang.dk  mærket ”Entreprise eller projektansvarlig”. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Steen Rafn på +45 24 67 56 89. Vi vurderer løbende modtagne ansøgninger, og diskretion er en selvfølge. Vi ser frem til at modtage din ansøgning. For yderligere oplysninger om pbang++ People Search & Selection se www.pbang.dk.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Se Cookie- og privatlivspolitik. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Luk herunder, betragtes dette som din accept

Luk