Norsktalende intern selger til Vinduesgrossisten

Norsktalende intern selger til Vinduesgrossisten
14/06/2018 mindstore

pbang søker for Vinduesgrossisten.dk i Svenstrup

Til vår kunde i Svenstrup (Aalborg) søker vi en intern selger som vil være med å styrke vår norske avdeling ved hjelp av rådgivning via telefon og mail samt annen service til privatkundemarkedet i Norge.
Din rolle som salgskonsulent innebærer at du kan øke salget gjennom å styrke relasjonen til kunder og samarbeidspartnere. Dine oppgaver vil i hovedsak være kundesupport, utarbeide tilbud og oppfølgning på disse, samt ordrebehandling.

Som person er du en utadvendt og inspirerende person, med positive holdninger.

Vi søker deg som:

Har en utmerket muntlig og skriftlig kommunikasjonsevne på norsk og engelsk
Du er en sterk relasjonsbygger med stor gjennomslagskraft
Du har relevant utdannelse
Du har bred salgserfaring
Du er en erfaren og dyktig selger som ser nye muligheter
Du er en seriøs forhandler som kan hjelpe oss å bevare den gode relasjon til eksterne og interne samarbeidspartnere
Du er en utpreget teammedarbeider som kan bidra til å styrke vårt salgsteam

Vi kan tilby deg:

Et uformelt arbeidsmiljø med fokus på trivsel og gode verdier
En organisasjon med korte beslutningsveier og evne til å snu seg raskt
En utfordrende og spennende stilling i et godt arbeidsmiljø, hvor du i stor grad kan påvirke din egen arbeidsdag.

Lidt om Vinduesgrossisten.dk. Se mere på hjemmesiden.

Vi sælger også til private

Vinduesgrossisten.dk forhandler kvalitetsvinduer og døre i træ, træ/alu og plast. Ved at sælge direkte til dig som slutbruger formår vi at skære det fordyrende mellemled væk, hvilket gør os højst konkurrencedygtige.

Hvad er vores vision?

Vi har en vision om at blive den foretrukne leverandør af prisrigtige vinduer og døre i Danmark, og det er ikke noget, vi bare drømmer om – det er noget, vi arbejder hårdt for at blive! Derfor er vi hele tiden i udvikling, så vi kan tilbyde det bedste til dig som kunde:

Vi besøger flere gange om året vores leverandører for at sikre os, at alle produkter lever op til vores kvalitetskrav
Derudover arbejder vi hele tiden på at gøre vores hjemmeside endnu bedre og mere brugervenlig, så det er let for dig som kunde at beregne en pris samt finde de informationer, du har brug for.

Interesseret

Send hurtigst muligt din ansøgning til steen@pbang.dk mærket ”Norsktalende intern selger”. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Steen Rafn på +45 24 67 56 89. Vi vurderer løbende modtagne ansøgninger, og diskretion er en selvfølge. Vi ser frem til at modtage din ansøgning. For yderligere oplysninger om pbang++ People Search & Selection se www.pbang.dk.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Se Cookie- og privatlivspolitik. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Luk herunder, betragtes dette som din accept

Luk