Ny projektstuderende hos pbang++

Ny projektstuderende hos pbang++
12/10/2020 mark

Ny projektstuderende hos pbang++

”Vi er glade for at byde velkommen til Andreas, som skal indgå i et projektsamarbejde med PBang ++ People Search & Selection hen over efteråret. Andreas læser på 9. semester på kandidaten cand.merc. Organisation & Strategi på Aalborg Universitet, og han skal i forbindelse med sit projekt undersøge Covid-19’s indvirkning gennem en organisatorisk problemstilling.”

 

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Se Cookie- og privatlivspolitik. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Luk herunder, betragtes dette som din accept

Luk