Tværfaglig projektleder for MOE Aalborg

Tværfaglig projektleder for MOE Aalborg
05/01/2022 pbang

 pbang søger Tværfaglig projektleder for MOE Aalborg

Har du styr på din faglighed og talentet til at drive projekter sikkert i mål? Så er du måske vores nye tværfaglige projektleder til MOE Aalborg.

MOE A/S er inde i en positiv udvikling og har de seneste måneder vundet flere spændende opgaver i større og mindre skala.

MOE A/S er derfor på udkig efter en projektleder, der formår at lede komplekse projekter på tværs af faggrænser. Du skal både være nysgerrig og have en rummelighed, der på naturlig vis skaber respekt omkring din person. Du har gennemslagskraft og formår at kommunikere klart i skrift og tale. Alt i alt kan du lede dine projekter, så vores samarbejdspartnere og kunder peger på dig.

Du bliver en del af en koncern på over 900 medarbejdere, der samarbejder på tværs af både fagområder og regioner. Ikke mindst når komplicerede problemstillinger skal løses. Du vil derfor få rig mulighed for faglig sparring med dine kollegaer på kontoret i Aalborg såvel som på de andre kontorer rundt om i landet.

MOE A/S er en dynamisk virksomhed med en flad organisatorisk struktur, hvor der er kort fra tanke til handling. Din hverdag vil derfor være kendetegnet af høj faglighed, frihed under ansvar, en stor grad af vidensdeling og hurtig eksekvering.

Din profil

Vores forventninger til dig er, at du;

 • Har minimum 5 års erfaring som ingeniør og gerne med konstruktions- eller installationsbaggrund.
 • Skal kunne lede og drive både større og mindre projekter med flere fagligheder involveret.
 • Har erfaring, der dækker over et stort udvalg af forskellige opgave- og projekttyper.
 • Har talent for ledelse og lyst til fortsat at udvikle dig som leder.
 • Er erfaren med BIM og 3D-projektering.
 • Er en ambitiøs kollega, der tager ansvar og ejerskab for projekterne og kunderne.
 • Arbejder selvstændigt og er agil.
 • Har en kommunikerende tilgang til løsning af opgaverne og hverdagen
 • Er åben og udadvendt
 • Har lyst til samarbejde, læring og vidensdeling.

Dine primære arbejdsopgaver:

Som tværfaglig projektleder vil du;

 • Skulle lede og styre projekter
 • Have ledelsen af projektteamet på et eller flere projekter ad gangen
 • Stå for økonomistyringen

Som projektleder i MOE A/S er du omdrejningspunktet for projektet, og du skal styre kontrakter og kundeforhold.

Du tilbydes

Som medarbejder hos MOE bliver du en del af et fagligt inspirerende og dynamisk arbejdsmiljø med gode personlige karriere- og udviklingsmuligheder. Du tilbydes et udfordrende og selvstændigt job med attraktive medarbejderforhold med blandt andet sundhedsforsikring, frokostordning, videreuddannelse, personaleforening, studietur m.v. Virksomheden prioriterer fleksibilitet og samarbejde og sætter trivsel og gode arbejdsrelationer højt.

Løn forhandles i forhold til dine kvalifikationer.

Attraktive medarbejderforhold med bl.a. sundhedsforsikring, medarbejderbonus, frokostordning, aktive personaleklubber, sports- og kulturarrangementer, årlige studie- og skiture samt en attraktiv lønpakke.

Om virksomheden

MOE er blevet en del af Artelia, der er en international tværfaglig ingeniørkoncern med speciale inden for byggeri, infrastruktur, vand, industri og miljø med 4900 ansatte og en årlig omsætning på mere end 4 mia. DKK. Internationalt har koncernen kontorer i mere end 30 lande i Europa, Afrika, Mellemøsten, Asien og Amerika. Artelia er ejet af ledere og ansatte. Du kan læse mere om Artelia på www.arteliagroup.com.

MOE er en af Danmarks største rådgivende ingeniørvirksomheder med mere end 900 medarbejdere fordelt på landsdækkende kontorer og datterselskaber i henholdsvis Norge og i Filippinerne. Virksomheden har en årlig omsætning på mere en 600 mio. DKK. MOE rådgiver inden for områderne Byggeri, Energi & Industri og Infrastruktur. De ledende medarbejdere er ejere af MOE og bliver medejere i Artelia. Du kan læse mere om MOE på www.moe.dk.

Interesseret?

Ansøgning og CV sendes hurtigst muligt til Per Bang på per@pbang.dk mrk. ”Tværfaglig projektleder”.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Per Bang på +45 2223 8000. Vi vurderer løbende modtagne ansøgninger og venter gerne på den rette person. Diskretion er en selvfølge.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Se Cookie- og privatlivspolitik. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Luk herunder, betragtes dette som din accept

Luk