El-teknisk beregner til HG Electric A/S

El-teknisk beregner til HG Electric A/S
08/06/2016 pbang

El-teknisk beregner til  HG Electric A/S

HG Electric A/S er inde i en spændende udvikling og sætter konstant nye skibe i søen, denne gang sker det på land.

På vegne af HG Electric A/S søger vi en kompetent beregner til nyoprettet stilling, der kan styrke firmaets projektafdeling for landinstallationer. Dit overordnede mål bliver at yde teknisk assistance i form af beregning af projekter osv. i tæt samarbejde med virksomhedens projektledere. Du vil referere til afdelingslederen for virksomhedens landinstallation.

Om stillingen

Dine opgaver og dit ansvarsområde vil blandt andet være at:

 • udarbejde tilbud i henhold til indhentede/tilsendte specifikationer
 • indhente priser på materialer og underentrepriser
 • sikre høj kvalitet i vores tilbudsfaser
 • sparre med de projektansvarlige med henblik på at optimere tilbud
 • vidensdele med afdelingen samt sikre effektiv og korrekt projektoverlevering
 • varetage og sikre korrekt data i CRM-systemet

Om kandidaten

Du har en videregående uddannelse som el-installatør eller el-ingeniør samt flere års erfaring fra en lignende stilling. Fortrolighed med branchens kalkulationsmetoder og programmer er en fordel, men er du indstillet på et hurtigt internt uddannelsesforløb, kan mindre erfaring også være et udgangspunkt.

Det forventes, at du:

 • er kreativ, struktureret og kan skabe resultater selvstændigt
 • brænder for el-tekniske løsninger og er stærk på specifikationer
 • er resultatorienteret og besidder et stort drive
 • kan begå dig på tværs af organisationen og har gode samarbejdsevner
 • kan kommunikere på dansk og engelsk samt på alle niveauer
 • trives med at tage initiativ og ansvar og har en naturlig autoritet
 • besidder gode købmandsegenskaber

Om virksomheden

HG Electric A/S er et autoriseret el-installatørfirma og totalleverandør af el-tekniske løsninger indenfor såvel land- som marineinstallation, som i de senere år har været igennem en iøjefaldende forandring og vækst. HG Electric A/S er et 100 % dansk aktieselskab, som indgår i den norske koncern Hareid Group, der har selskaber i Norge, Grønland, Polen, Brasilien og Danmark. HG Electric A/S er i dag etableret med afdelinger i Norge, Grønland og Danmark.

Virksomhedens stærke faglige profil indenfor det el-tekniske felt, samt videndeling og erfaringsudveksling søsterselskaberne imellem er en stærk garanti for kompromisløs kvalitet, professionel rådgivning og udvikling af egne kompetencer. Find flere informationer på www.hg-electric.dk.

Du tilbydes

En arbejdsplads med en uformel omgangstone, hvor dit arbejde er en afgørende forskel på resultatet og bliver påskønnet. Virksomheden sætter det kollegiale sammenhold højt, fordi det er gennem samarbejde, virksomheden trives og udvikles – såvel fagligt som personligt.

Hos HG Electric A/S får du en udfordrende hverdag med spændende og forskelligartede opgaver samt store muligheder for faglig sparring, uddannelse og udvikling.

Du ansættes på funktionærvilkår til en løn, der matcher dine kvalifikationer. Tiltrædelse: Hurtigst muligt. Fast arbejdssted i Frederikshavn.

Ansøgning

Ansøgning og CV sendes hurtigst muligt og senest den 15. december 2014 til Janne Mathiasen på mailadresse janne@pbang.dk, mærket ”Beregner”. Har du spørgsmål kan du kontakte Per bang på +45 22 23 80 00. Vi vurderer løbende ansøgninger. Diskretion er en selvfølge.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. For yderligere oplysninger om pbang++ People Search & Selection se www.pbang.dk.

 

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Se Cookie- og privatlivspolitik. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Luk herunder, betragtes dette som din accept

Luk