Projektleder til DC-Supply A/S

Projektleder til DC-Supply A/S
08/06/2016 pbang

Projektleder til DC-Supply A/S

pbang++ People Search & Selection søger, på vegne af DC-Supply A/S, en teknisk stærk og serviceminded projektleder, der med hands-on erfaring kan få tingene til at ske i virksomhedens produktionsafdeling. Du vil sammen med kompetente kollegaer få projektansvar og ansvar for konstruktion, produktion og udvikling af produkter til civile og militære kunder over hele verden.

Stillingen
Gennem tæt og konstruktiv dialog med både kollegaer, produktion, underleverandører og kunder – og med reference til den tekniske chef – skal du sikre et konstant flow i både det interne og det eksterne samarbejde.

Ansvarsområdet omfatter b.la.:

 • Projektansvar
 • Tilbudsgivning på projekter
 • Udarbejdelse af produktions- og dokumentationsgrundlag
 • Tegnearbejde
 • Indkøb
 • Reklamationshåndtering

Teknisk support til salg, kvalitetssikring, dokumentation, administration, rådgivning og deltagelse i udviklingsrelaterede opgaver er derfor nøgleord i stillingen.

Kandidaten
Vi søger en kandidat med relevant uddannelse som maskiningeniør/-mester. Det er et krav, at du behersker Office-pakken og tegneprogrammer på et højt niveau (Solid Works eller Inventor), og der ønskes erfaring med MS Project og Navision samt engelsk i tekst og tale på et højt niveau. Kendskab til og viden om el, hydraulik, tømrer-/smedearbejde, CE-mærkning og svejsekoordinering er en klar fordel.

Du har et naturligt service-gen med lyst til intern og ekstern kundekontakt, og udfører dit job med et smil og høj kvalitet. Desuden nikker du genkendende til ord som: Ansvarsfuld, struktur og overblik.

Virksomheden
DC-Supply A/S er en nicheproduktionsvirksomhed med ca. 28 medarbejdere fordelt på forskellige faggrupper, som ingeniør, bygningskonstruktør, smed, tømrer og administration. Virksomheden udvikler, producerer, sælger og udlejer mobile containerløsninger til kunder og samarbejdspartnere i hele verden.

Produktprogrammet omfatter standard- og specifikke kundetilpassede løsninger indenfor forskellige segmenter:

 • Fødevaresektoren,
 • Miljøsektoren,
 • Infrastrukturprojekter
 • Militær og nødhjælp
 • Vindmølle- og Offshore-sektoren
 • Turisme

DC-Supply A/S er førende indenfor sit felt og laver produkter indenfor mobile og fleksible faciliteter og produktionsforhold, ophold og overnatningsfaciliteter, specielle indrettede og kundeopbygget containere samt faste og mobile udstillinger og salgsenheder.

DC-Supply A/S har Danmarks største erfaring og ekspertise i indrettede containere samt innovative containerløsninger, som løser mange forskellige behov. Disse kompetencer sikrer et velgennemført projekt – leveret til tiden.

Anvendelsesmulighederne er mangfoldige, og dækker lige fra standard containere til kundeintegrerede løsninger.

Se yderligere om virksomhedens værdisæt og forretningsområde på www.dc-supply.dk.

Virksomheden har hovedsæde, produktion og lager i Nørresundby samt lagerfaciliteter i København, Vordingborg, Odense og Århus.

Du tilbydes
Et spændende, selvstændigt og fleksibelt job, som du selv kan være med til at udvikle. Stillingen er på fuld tid og uden personaleansvar, og arbejdsmiljøet er kendetegnet ved en sund uformel omgangstone og hjælpsomme kollegaer.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på rette ansøger. Fast løn forhandles individuelt på baggrund af dine erfaringer og kompetencer. Der vil være et introduktionsforløb ved opstart.

Ansøgning
Send hurtigst muligt – og inden den 1. august 2016 – din ansøgning til  ronni@pbang.dk med emnefelt ”Projektleder”.

Yderligere informationer kan fås ved henvendelse til Per Bang på tlf. +45 22 23 80 00 samt www.pbang.dk. Ansøgningerne vurderes løbende og diskretion er en selvfølge. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Se Cookie- og privatlivspolitik. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Luk herunder, betragtes dette som din accept

Luk