Projektchef/fjernvarme- med baggrund som maskiningeniør til MOE Aalborg (afsluttet)

Projektchef/fjernvarme- med baggrund som maskiningeniør til MOE Aalborg (afsluttet)
08/06/2016 pbang

Projektchef/fjernvarme – med baggrund som maskiningeniør

pbang søger for MOE i Aalborg

Er du parat til at tænke ud af boksen, og vil du være med til at finde nye forretningsområder i et firma, der er i positiv udvikling? Vi søger – til nyoprettet stilling – en selvstændig og kompetent projektchef/fjernvarmeingeniør med bred erfaring indenfor grøn omstilling til projekter i Nordjylland.

Om stillingen
Afdelingen for ”Industri og Energi” yder rådgivning indenfor procesudstyr – herunder fjernvarmeproduktion og distribution. Du vil, som pioner være med til at opbygge lokal kompetence og viden og være med til at yde rådgivning om nyt udstyr eller nødvendige ændringer i forbindelse med energioptimeringer/effektivisering af anlæg med afsæt fra lokalkontoret i Aalborg. Med reference til forretningschefen vil du – udover Industriafdelingens øvrige medarbejdere – komme til at arbejde på tværs af organisationen i MOE – ikke mindst fjernvarmeafdelingerne i København, Århus og Vordingborg.

Dine primære arbejdsopgaver
Bygherrerådgivning, projektledelse og projektering i alle faser. Desuden vil det være ønskværdigt med proceskendskab til flere af disse områder:

 • Strategisk planlægning
 • Projektforslag iht. varmeforsyningsloven
 • Akkumuleringstanke
 • Kedler (halm – træflis)
 • Solvarme og varmelagre
 • Varmepumper
 • El-kedler
 • Fjernkøling
 • Lavtemperatur ledningsnet

Udbudsmateriale, teknisk review af projektmateriale fra leverandører og montagetilsyn er ligeledes en naturlig del af din hverdag.

Om kandidaten
Du er formentlig uddannet maskiningeniør, men anden baggrund kan også være aktuel, og du har mindst 5-10 års erfaring og et veludbygget netværk indenfor energi- og fjernvarmeområdet i Aalborg/Nordjylland. Ligeledes vægtes det højt, at du har et godt kendskab til leverandørnetværkene indenfor sektoren.

Af personlige kvalifikationer kan du nikke genkendende til følgende:

 • Høj faglig kompetence samt opdateret viden indenfor området
 • Lyst og evne til at fortsætte videreudviklingen af lokalkontoret i Aalborg
 • Gode samarbejdsevner internt med øvrige kontorer i Danmark
 • Gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner og trives med ekstern kundekontakt
 • Kvalitetsbevidst, ansvarsfuld og engageret
 • God til at arbejde selvstændigt
 • Evner at analysere kundernes behov og komme med konstruktive løsninger
 • Godt humør, personligt overskud og positivt væsen

Du tilbydes
Som medarbejder hos MOE bliver du en del et fagligt inspirerende og dynamisk arbejdsmiljø med gode personlige karriere- og udviklingsmuligheder. Du tilbydes et udfordrende og selvstændigt job med attraktive medarbejderforhold med blandt andet sundhedsforsikring, frokostordning, videreuddannelse, personaleforening, medarbejderbonus, studietur m.v. Virksomheden prioriterer fleksibilitet og samarbejde og sætter trivsel og gode arbejdsrelationer højt.

Løn forhandles i forhold til dine kvalifikationer på et attraktivt niveau.

Om virksomheden
MOE er et af Danmarks førende rådgivnings- og ingeniørfirmaer inden for Infrastruktur, Byggeri og Design, Erhverv og Bolig, samt Energi og Industri. Virksomheden er i rivende udvikling og har i dag over 500 medarbejdere på landsplan. Udover hovedkontoret i Gladsaxe har MOE kontorer i Vordingborg, Aalborg, Aarhus, Fredericia og et datterselskab i Norge. MOE står bag det ingeniørmæssige design af en lang række store projekter i Danmark og i udlandet. Indenfor Trafik & Veje arbejder MOE blandt andet indenfor områder som cykelveje, jernbaner, kollektiv trafik, lufthavne, skolevejsanalyser samt trafiksikkerhed. For yderligere informationer se www.moe.dk.

Interesseret?
Ansøgning og CV sendes hurtigst muligt til per@pbang.dk mærket ”Projektchef”. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Per Bang på +45 22 23 80 eller +45 22 23 80 00. Vi vurderer løbende modtagne ansøgninger. Diskretion er en selvfølge.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. For yderligere oplysninger om pbang++ People Search & Selection se www.pbang.dk.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Se Cookie- og privatlivspolitik. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Luk herunder, betragtes dette som din accept

Luk