Vejingeniør til MOE Aalborg

Vejingeniør til MOE Aalborg
08/06/2016 pbang

Vejingeniør til MOE Aalborg

Er du parat til at tænke ud af boksen og vil du være med til at finde nye veje i et firma, der er i positiv udvikling? Vi søger en selvstændig og kompetent vejingeniør til projekter i Nordjylland.

Afdelingen ”Trafik og Veje” hos MOE er inde i en spændende udvikling og vil nu udvide området i Nordjylland. 

Om stillingen

Som vejingeniør får du ansvaret for selvstændigt at forestå kundekontakt, projektering, udbud, tilsyn, teknisk gennemgang og aflevering i forbindelse med bl.a. følgende opgavetyper:

 • Byggemodninger
 • Veje
 • Cykelstier
 • Pladser
 • Krydsombygninger
 • Rundkørsler

Ovenstående dækker således alle projektets faser, fra første kundekontakt samt den tidlige programmering til aflevering af færdigt projekt i marken. Hos MOE arbejdes der tværfagligt og på tværs af kontorerne, og du vil derfor komme til at samarbejde med kollegaer med mange forskellige faglige baggrunde. Du vil referere til afdelingslederen for ”Anlæg” Aalborg.

Om kandidaten

Du er uddannet ingeniør og har bred erfaring med projektering af vejanlæg eller andre anlægsopgaver, samt erfaring i udarbejdelse af udbudsmateriale. Derudover er du projektchef eller du har erfaring som projektleder med ambitioner om at blive projektchef. Gennem dit hidtidige jobforløb har du gode kunderelationer.

Af personlige kvalifikationer kan du nikke genkendende til følgende:

 • Gode faglige kompetencer samt opdateret viden indenfor vej- og trafikområdet
 • Lyst og evne til at medvirke til fortsat videreudvikling af virksomhedens faglige
  kompetencer
 • Gode samarbejdsevner samt lyst til at samarbejde med øvrige kontorer i det samlede
  firma
 • Gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner og trives med kundekontakt
 • Kvalitetsbevidst, ansvarsfuld og engageret
 • God til at arbejde selvstændigt
 • Evner at analysere kundernes behov og komme med konstruktive løsninger
 • Godt humør, personligt overskud og positivt væsen
 • Ønsker om at være med til at udvide MOE inden for vej- og trafikområdet.

Du tilbydes

Som medarbejder hos MOE bliver du en del af et fagligt inspirerende og dynamisk arbejdsmiljø med gode personlige karriere- og udviklingsmuligheder. Du tilbydes et udfordrende og selvstændigt job med attraktive medarbejderforhold med blandt andet sundhedsforsikring, frokostordning, videreuddannelse, personaleforening, studietur m.v.  Virksomheden prioriterer fleksibilitet og samarbejde og sætter trivsel og gode arbejdsrelationer højt.

Løn forhandles i forhold til dine kvalifikationer.

Om virksomheden

MOE er et af Danmarks førende rådgivnings- og ingeniørfirmaer inden for Infrastruktur, Byggeri og Design, Erhverv og Bolig, samt Energi og Industri. Virksomheden er i rivende udvikling og har i dag over 530 medarbejdere. Ud over kontoret i Aalborg har MOE kontorer i København, Vordingborg, Aarhus, Fredericia og et datterselskab i Norge. MOE står bag det ingeniørmæssige design af en lang række store projekter i Danmark og i udlandet. Indenfor Vej og Trafik arbejder MOE med en lang række spændende projekter, heriblandt flere byggemodninger, cykelstier og pladser i Nordjylland, Vinge Ny S-togsstation, Byggemodning af Københavns Nordhavn (e´n af Danmarks største byggemodninger), ny bro over inderhavnen i København, en lang række cykelstiprojekter, trafiksikkerhedsprojekter, krydsombygninger etc. Nogle af de større tilbud vi har ude pt. er Holstebromotorvejen, Femern forbindelsen, 58 broer mellem Ringsted og Femern og ny vej og krydsombygning lidt uden for Oslo. For yderligere informationer se www.moe.dk

Interesseret?

Ansøgning og CV sendes hurtigst muligt til per@pbang.dk, mærket ”Vejingeniør”. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Per Bang på +45 22 23 80 00.  Vi vurderer løbende modtagne ansøgninger. Diskretion er en selvfølge.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. For yderligere oplysninger om pbang++ People Search & Selection se www.pbang.dk.

 

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Se Cookie- og privatlivspolitik. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Luk herunder, betragtes dette som din accept

Luk