El- ingeniør/installatør til MOE Aalborg

El- ingeniør/installatør til MOE Aalborg
08/06/2016 pbang

Kompetent el- ingeniør/installatør til MOE Aalborg

MOE Aalborg er inde i en positiv udvikling, og er lige flyttet i nyt domicil på Østre Havn nær Musikkens Hus. Afdelingen er i god vækst med mange nye opgaver, og i den forbindelse søges en kompetent og engageret medarbejder indenfor el-projektering. Kunderne er private og offentlige bygherrer, for hvem der rådgives og projekteres indenfor alle typer af byggerier.

Om stillingen

Målet med din ansættelse er at fastholde virksomhedens nuværende ekspertise indenfor el-området, men også at udbygge og udvikle kompetencerne indenfor området.

Byggeriafdelingen hos MOE Aalborg består af en snes medarbejdere og er en multidisciplinær afdeling, som arbejder med alle fag indenfor byggerådgivning. Du vil komme til at arbejde sammen med de øvrige medarbejdere i MOE Aalborg, men du vil også få mulighed for at arbejde på tværs af afdelingerne og deltage i faglige netværk på tværs af virksomheden i hele landet. Du vil referere til afdelingslederen for ”Byggeri”.

Om kandidaten

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som enten el-ingeniør eller el-installatør. Du har en projekterings- og udførelsesmæssig profil. Derudover forventes det, at du:

  • Har solide faglige kompetencer – gerne med erfaring fra rådgiverbranchen.
  • Kan medvirke til at skabe et godt samarbejde til kunder og øvrige medarbejdere.
  • Er god til at kommunikere – både mundtligt og skriftligt.
  • Befinder dig godt med en afvekslende hverdag.
  • Har gåpåmod og godt humør.

Du tilbydes

Hos MOE bliver du en del et fagligt inspirerende og dynamisk arbejdsmiljø med gode personlige karriere- og udviklingsmuligheder. Du tilbydes et udfordrende og selvstændigt job med spændende og varierende opgaver samt frihed og god indflydelse på dit arbejde. Virksomheden prioriterer fleksibilitet og samarbejde og sætter trivsel og gode arbejdsrelationer højt. Derudover tilbyder MOE attraktive medarbejderforhold med bl.a. videreuddannelse, aktive personaleklubber, årlige studie- og skiture samt en attraktiv lønpakke med medarbejderbonus.

Om virksomheden

MOE er et af Danmarks førende rådgivnings- og ingeniørfirmaer inden for Infrastruktur, Byggeri og Design, Erhverv og Bolig, samt Energi og industri. Virksomheden står bag det ingeniørmæssige design af en lang række store projekter i Danmark og i udlandet. MOE er et firma i stærk vækst og rivende udvikling med over 500 medarbejdere på landsplan. Ud over hovedkontoret i Gladsaxe har MOE kontorer i Vordingborg, Aalborg, Aarhus, Fredericia og et datterselskab i Norge. For yderligere informationer www.moe.dk

Ansøgning

Ansøgning og CV sendes hurtigst muligt og senest den 30. januar 2015 til Janne Mathiasen på janne@pbang.dk, mærket ”El ingeniør/installatør”. Spørgsmål kan rettes til Per Bang +45 22 23 80 00. Vi vurderer løbende ansøgninger. Diskretion er en selvfølge og vi ser frem til at modtage din ansøgning. Yderligere oplysninger om pbang++ People Search & Selection findes på www.pbang.dk

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Se Cookie- og privatlivspolitik. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Luk herunder, betragtes dette som din accept

Luk