Logistik-/produktionschef til Metafix

Logistik-/produktionschef til Metafix
06/05/2017 pbang

Metafix2017_logoKompetent Logistik-/produktionschef

pbang søger til Metafix A/S i Hadsund

For Metafix A/S søges en proaktiv, teknisk stærk og serviceminded logistik-/produktionschef, der med hands on-erfaring kan få tingene til at ske i områderne produktion, logistik, QC, PTF og indkøb. Du vil sammen med kompetente kollegaer få medansvar for virksomhedens fortsatte vækst, og etablering af nyt set up i produktionen, og dermed udvikling med fokus på yderligere automatisering.

Virksomheden
Metafix er beliggende i Hadsund og har en stor, moderne maskinpark, som kan håndtere opgaver indenfor alt metalarbejde og overfladebehandling:

  • Robotsvejsning
  • 3D-konstruktioner
  • Pladebearbejdning
  • Elektropolering
  • Pulverlakering
  • Montage

Virksomheden er svejsecertificeret og Medico-auditeret, og der er ansat 48 kompetente medarbejdere. Der ligger store vækstmål og alene i 2017 forventes en vækst på 30 %.

Læs yderligere på www.metafix.dk.

Stillingen
Med fokus på det taktiske niveau vil du starte op i stillingen som en del af ledergruppen – med reference til direktøren – og hjælpe med decentralisering af beslutningsprocesserne inden for aftalte rammer.

Gennem tæt og konstruktiv dialog med både kollegaer, salg, administration, underleverandører og kunder skal du sikre et konstant flow i både det interne- og det eksterne samarbejde. Af yderligere opgaver kan nævnes: Projektledelse for egne opgaver og teknisk support til salg. Kvalitetssikring, dokumentation, administration og rådgivning er nøgleord i stillingen. Virksomheden er inde i et generationsskifte, så du vil få berøring med mange opgaver – og på sigt muligt medejerskab. Du forventes at gå foran som rollemodel for afdelingerne – du vil kort og godt være med i videreudviklingen af virksomheden. I stillingen vil der være få rejsedage årligt (primært Danmark).

Kandidaten
Vi søger en kandidat med relevant uddannelse og 10-15 års erfaring indenfor beslægtet branche (produktionsingeniør, maskintekniker, produktionsteknolog eller lignende).

Du har et naturligt servicegen med lyst til kommunikation og ”kunde”-kontakt, og udfører dit job med et smil og høj kvalitet. Desuden nikker du genkendende til ord som ansvarsfuld, fleksibel og du taler engelsk – og evt. tysk.

Du har bopæl i området eller lyst til at flytte til Nordjylland. Det er en forudsætning, at du har et godt kendskab til ERP-systemer og meget gerne Navision samt daglig bruger af Microsoft Office-pakken.

Virksomheden tilbyder
Et spændende, selvstændigt og fleksibelt job, som du selv kan være med til at udvikle. Stillingen er fuld tid og med ledelses-/projektansvar. Fast løn forhandles individuelt på baggrund af dine erfaringer og kompetencer.

Gode muligheder for personlig udvikling med frihed under ansvar. Stillingen ønskes besat pr. 1. august, men vi venter gerne på rette ansøger. Der vil være introduktionsforløb ved opstart. Arbejdsmiljøet er kendetegnet ved en uformel omgangstone og hjælpsomhed blandt kollegaer.

Interesseret?

Send hurtigst muligt – og inden 12. juni – din ansøgning til Per Bang på e-mail: mark@pbang.dk mærket ”Logistik-/Produktionschef”. Yderligere information kan fås ved henvendelse til Per Bang på telefon 22 23 80 00 eller per@pbang.dk. Ansøgningerne vurderes løbende og diskretion er en selvfølge. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

 

logo

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Se Cookie- og privatlivspolitik. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Luk herunder, betragtes dette som din accept

Luk