Teknisk designer til Port of Aalborg A/S

Teknisk designer til Port of Aalborg A/S
21/01/2020 mark

Teknisk designer til Port of Aalborg A/S

Trives du med at arbejde med tegningsdokumentation, og har du lyst at være Teknisk afdelings blæksprutte ved forskelligartede opgaver? For så søger Port of Aalborg A/S en teknisk designer

Har du en baggrund som teknisk designer, og kan du tegne/skitsere og visualisere projekter i tegneprogrammer? Så er det måske dig, vi leder efter. Port of Aalborg A/S søger nemlig en kompetent, struktureret og selvstændig Teknisk designer til Teknisk Afdeling.

Port of Aalborg A/S har gennem 550 år været omdrejningspunkt for erhvervsudviklingen i Aalborg og Nordjylland, og det er ambitionen at tilføre fornyet styrke til denne rolle. Port of Aalborg A/S vil i løbet af de kommende år udvikle og transformere sig til at være en komplet indlandshavn – og et effektivt intermodalt knudepunkt for udveksling af gods og varer mellem sø-, vej-, jernbane- og lufttransport, men også udvikle en bæredygtig erhvervspark, som skal bidrage til at skabe 5.000 nye jobs i Aalborg. Vil du være med på den spændende rejse!

Virksomheden har ca. 90 medarbejdere, der alle er velkvalificerede til at varetage de mange forskelligartede opgaver, som Port of Aalborg udfører – og som kunder og samarbejdspartnere forventer af en intermodal havn. Find yderligere informationer på www.portofaalborg.com.

 

Jobbet

Afdelingen har i dag 9 ansatte. Du får selvstændigt ansvar for bl.a. afdelingens tegnetekniske opgaver, elevforløb samt delvis assisterende og koordinationsopgaver for Teknik & Miljøchefen.

I hverdagen vil du skulle varetage meget varierede opgaver, der i starten indbefatter at få overblik og digitalisere tegninger samt at skabe nye oversigter/temaer. Kort sagt få styr på havnens tegningsmæssige historie…

Du vil altså få ansvaret for havnens tegninger nye som gamle. Du skal optimere og udvikle brugen af dem, så vi øger værdien af de data, der knytter sig til tegningerne. Vi vil gerne digitalisere bygninger og arealer. Vi anvender i dag forskellige Autodesk programmer, herunder Auto-Cad, Civil 3D, Maps 3D, samt Revit, og vi er åbne overfor integration med andre it-systemer.

Af yderligere opgaver kan nævnes:

 • Ansvar for i samarbejde med vores projektledere og sælgere at skitsere og visualiserer bygninger/koncepter i forhold til kunder
 • Udarbejde tegningsgrundlag, så eksterne parter kan foretage projektering
 • Få mulighed for at sætte præg på det arkitektoniske udtryk på Aalborg Havn
 • Sikre at nye tegninger fra eksterne implementeres i havnens tegningsmateriale.
 • Sikre brug af IKT-aftale i forbindelse med anvendelse af eksterne rådgivere.

 

Din profil

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for teknisk design og indgående kendskab til/erfaring med bl.a. Autocad, Revit samt at arbejde med LER.dk. Du er tillige fortrolig med brugen af MS Office-programmer og har kendskab til BIM, anvendelse af IKT-aftaler, GIS og til elektroniske arkiveringssystemer. Du har erfaring med og/eller lysten til opstart og gennemførsel af et elevforløb og kan lære fra dig.

Af personlige kompetencer ser vi gerne, at du:

 • er kvalitets- og ansvarsbevidst
 • kan lide at arbejde selvstændigt og er selvkørende
 • formår at planlægge og følge op på opgaverne
 • har gode kommunikationsevner i både skrift og tale
 • har gennemslagskraft og er en naturlig afslutter
 • er fleksibel og villig til at bringe alle dine relevante kompetencer i spil for at nå dine mål/opgaver
 • er en god kollega og er god til at samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere.

 

Port of Aalborg tilbyder

Port of Aalborg arbejder ud fra strategien ”Den Intelligente Havn”, hvor vi arbejder med en vidensbaseret tilgang som omdrejningspunktet for virksomhedens og medarbejdernes virke. I dagligdagen prioriterer vi ansvarlighed, respekt for hinanden, positiv kommunikation og fokus på et godt psykisk og fysisk arbejdsmiljø.

Det betyder for dig, at du får:

 • En spændende og alsidig arbejdsplads med mangesidede opgaver
 • Stor organisation, der vil gøre alt for at hjælpe dig i mål med dine mål/opgaver
 • Gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt
 • Et uformelt arbejdsmiljø med engagerede kolleger
 • Løn- og ansættelsesforhold med bl.a. pensionsordning, flekstid og fem feriefridage
 • Lønpakke, der forhandles individuelt efter kvalifikationer

 

Ansøgning

Send din ansøgning hurtigst muligt til mark@pbang.dk, mrk. ”Teknisk Designer”. Ansøgningerne behandles løbende, og det samme gælder afholdelse af samtaler. Diskretion er en selvfølge.

Yderligere information kan fås ved henvendelse til Per Bang på +45 2223 8000 eller per@pbang.dk.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Se Cookie- og privatlivspolitik. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Luk herunder, betragtes dette som din accept

Luk