Projektchef til MOE i Aalborg

Projektchef til MOE i Aalborg
04/03/2020 mark

Projektchef til MOE i Aalborg

Er du parat til at tænke ud af boksen, og vil du være med til at finde nye veje i et firma, der er i positiv udvikling? Vi søger selvstændig, erfaren og kompetent projektchef med stærke lederevner og afsæt inden for infrastruktur til projekter i Nordjylland.

Til nyoprettet stilling – med store muligheder – søges til forretningsenheden ”Infrastruktur” hos MOE Aalborg en erfaren Projektchef til den videre fremdrift og udvikling af Aalborg-kontoret. Afdelingen har spændende opgaver inden for næsten al infrastruktur.

Om stillingen

Som Projektchef får du, ved brug af tilgængelige projekteringsværktøjer og i samarbejde med dygtige kolleger, ansvaret for selvstændigt at forestå/sikre projektering, udbud, tilsyn, teknisk gennemgang og aflevering i forbindelse med følgende opgavetyper:

 • Byggemodning
 • Klima- og afløbsprojekter
 • Vej- og stiprojekter
 • Drikkevandsprojekter
 • Miljøprojekter

Ovenstående dækker således både forundersøgelser/planlægningsarbejder, udarbejdelse af detailprojekter og gennemførelse af de konkrete projekter. Hos MOE arbejdes der tværfagligt, og du vil derfor komme til at samarbejde med kollegaer med mange forskellige faglige baggrunde. Du vil referere til forretningschefen for forretningsenheden ”Infrastruktur”.

Du vil – sammen med forretningschefen samt yderligere 1 projektchef – deltage i det strategiske arbejde for Aalborgkontoret (SU-gruppe og strategiudvikling).

Forretningsenheden i Aalborg består p.t. af 14 kollegaer. På Aalborgkontoret er der 42 ansatte i tre forskellige forretningsenheder. I hele MOE er der over 200 medarbejdere, der beskæftiger sig med infrastruktur og over 900 i alt.

Om kandidaten

Du er uddannet ingeniør og har tung erfaring (minimum 8-10 år) fra rådgiverbranchen med planlægning og projektering af infrastrukturopgaver, gerne som projektchef/-leder, eller med ambitioner om at starte som projektchef. Derudover har du erfaring med udarbejdelse af udbudsmateriale.

Af personlige kvalifikationer kan du nikke genkendende til følgende:

 • Gode faglige kompetencer samt opdateret viden inden for infrastrukturområdet
 • Lyst og evne til at medvirke til fortsat videreudvikling af virksomhedens faglige kompetencer
 • Gode samarbejdsevner samt lyst til at samarbejde med øvrige kontorer i det samlede firma
 • God skriftlig og mundtlig kommunikationsevne og trives med kundekontakt
 • Kvalitetsbevidst, ansvarsfuld og engageret
 • God til at arbejde selvstændigt
 • Evner at analysere kundernes behov og komme med konstruktive løsninger
 • Godt humør, personligt overskud og positivt væsen
 • Gå forrest og være en god projektleder/-chef

Du tilbydes

Som medarbejder hos MOE bliver du en del af et fagligt inspirerende og dynamisk arbejdsmiljø med gode personlige karriere- og udviklingsmuligheder. Du tilbydes et udfordrende og selvstændigt job med attraktive medarbejderforhold med blandt andet sundhedsforsikring, frokostordning, videreuddannelse, personaleforening, studietur m.v. Virksomheden prioriterer fleksibilitet og samarbejde og sætter trivsel og gode arbejdsrelationer højt.

Løn forhandles i forhold til dine kvalifikationer.

Om virksomheden

MOE A/S er en af Danmarks største rådgivende ingeniørvirksomheder inden for infrastruktur, byggeri, energi & industri. Du bliver en del af en koncern på over 900 medarbejdere, hvor samarbejdet går på tværs af både fag og regioner. Tværfagligheden sikrer, at MOE A/S kan tilbyde deres kunder landet over en bred vifte af ydelser og har mulighed for at inddrage mange faglige perspektiver, når komplicerede problemstillinger skal løses.

MOE A/S er en medarbejderejet virksomhed, og det afspejler sig i alt, hvad de foretager sig. Selvom virksomheden er et veletableret, succesrigt firma, er de fortsat præget af en nysgerrig iværksætterånd. MOE A/S giver udfoldelsesplads til nye kollegaer, og med virksomhedens flade struktur og åbendør-kultur er beslutningsvejene korte. MOE A/S står bag det ingeniørmæssige design af en lang række store projekter i Danmark og i udlandet. For yderligere informationer se www.moe.dk.

Interesseret?

Ansøgning og CV sendes hurtigst muligt til Mark Gravesen på mark@pbang.dk ”Projektchef”. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Per Bang på +45 22 23 80 00. Vi vurderer løbende modtagne ansøgninger og venter gerne på rette person. Diskretion er en selvfølge.

Må gerne deles:Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Se Cookie- og privatlivspolitik. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Luk herunder, betragtes dette som din accept

Luk