Projektchef med videregående lederpotentiale til MOE i Aalborg

Projektchef med videregående lederpotentiale til MOE i Aalborg
04/03/2020 mark

Projektchef med videregående lederpotentiale til MOE i Aalborg

Er du parat til at tænke ud af boksen, og vil du være med til at finde nye veje i et firma, der er i positiv udvikling? Vi søger selvstændig, erfaren og kompetent projektchef med stærke lederevner og afsæt inden for infrastruktur til projekter i Nordjylland.

Til nyoprettet stilling – med store muligheder – søges til forretningsenheden ”Infrastruktur” hos MOE Aalborg en erfaren Projektchef til den videre fremdrift og udvikling af Aalborg-kontoret. Afdelingen har spændende opgaver inden for næsten al infrastruktur.

Om stillingen

Som Projektchef får du, ved brug af tilgængelige projekteringsværktøjer og i samarbejde med dygtige kolleger, ansvaret for selvstændigt at forestå/sikre projektering, udbud, tilsyn, teknisk gennemgang og aflevering i forbindelse med følgende opgavetyper:

 • Byggemodning
 • Klima- og afløbsprojekter
 • Vej- og stiprojekter
 • Drikkevandsprojekter
 • Miljøprojekter

Ovenstående dækker således både forundersøgelser/planlægningsarbejder, udarbejdelse af detailprojekter og gennemførelse af de konkrete projekter. Hos MOE arbejdes der tværfagligt, og du vil derfor komme til at samarbejde med kollegaer med mange forskellige faglige baggrunde. Du vil referere til forretningschefen for forretningsenheden ”Infrastruktur”.

Du vil – sammen med forretningschefen samt yderligere 1 projektchef – deltage i det strategiske arbejde for Aalborgkontoret (SU-gruppe og strategiudvikling).

Forretningsenheden i Aalborg består p.t. af 14 kollegaer. På Aalborgkontoret er der 42 ansatte i tre forskellige forretningsenheder. I hele MOE er der over 200 medarbejdere, der beskæftiger sig med infrastruktur og over 900 i alt.

Om kandidaten

Du er uddannet ingeniør og har tung erfaring (minimum 8-10 år) fra rådgiverbranchen med planlægning og projektering af infrastrukturopgaver, gerne som projektchef/-leder, eller med ambitioner om at starte som projektchef. Derudover har du erfaring med udarbejdelse af udbudsmateriale.

Af personlige kvalifikationer kan du nikke genkendende til følgende:

 • Gode faglige kompetencer samt opdateret viden inden for infrastrukturområdet
 • Lyst og evne til at medvirke til fortsat videreudvikling af virksomhedens faglige kompetencer
 • Gode samarbejdsevner samt lyst til at samarbejde med øvrige kontorer i det samlede firma
 • God skriftlig og mundtlig kommunikationsevne og trives med kundekontakt
 • Kvalitetsbevidst, ansvarsfuld og engageret
 • God til at arbejde selvstændigt
 • Evner at analysere kundernes behov og komme med konstruktive løsninger
 • Godt humør, personligt overskud og positivt væsen
 • Gå forrest og være en god projektleder/-chef

Du tilbydes

Som medarbejder hos MOE bliver du en del af et fagligt inspirerende og dynamisk arbejdsmiljø med gode personlige karriere- og udviklingsmuligheder. Du tilbydes et udfordrende og selvstændigt job med attraktive medarbejderforhold med blandt andet sundhedsforsikring, frokostordning, videreuddannelse, personaleforening, studietur m.v. Virksomheden prioriterer fleksibilitet og samarbejde og sætter trivsel og gode arbejdsrelationer højt.

Løn forhandles i forhold til dine kvalifikationer.

Om virksomheden

MOE er blevet en del af Artelia, der er en international tværfaglig ingeniørkoncern med speciale inden for byggeri, infrastruktur, vand, industri og miljø med 4900 ansatte og en årlig omsætning på mere end 4 mia. DKK. Internationalt har koncernen kontorer i mere end 30 lande i Europa, Afrika, Mellemøsten, Asien og Amerika. Artelia er ejet af ledere og ansatte. Du kan læse mere om Artelia på www.arteliagroup.com.

MOE er en af Danmarks største rådgivende ingeniørvirksomheder med mere end 900 medarbejdere fordelt på landsdækkende kontorer og datterselskaber i henholdsvis Norge og i Filippinerne. Virksomheden har en årlig omsætning på mere en 600 mio. DKK. MOE rådgiver inden for områderne Byggeri, Energi & Industri og Infrastruktur. De ledende medarbejdere er ejere af MOE og bliver medejere i Artelia. Du kan læse mere om MOE på www.moe.dk.

Interesseret?

Ansøgning og CV sendes hurtigst muligt til Mark Gravesen på mark@pbang.dk ”Projektchef”. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Per Bang på +45 22 23 80 00. Vi vurderer løbende modtagne ansøgninger og venter gerne på rette person. Diskretion er en selvfølge.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Se Cookie- og privatlivspolitik. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Luk herunder, betragtes dette som din accept

Luk