Projektchef til Vej og Anlæg for MOE Aalborg

Projektchef til Vej og Anlæg for MOE Aalborg
16/05/2021 mark

pbang søger projektchef til Vej og Anlæg for MOE Aalborg

Er du ambitiøs og teknisk velfunderet, så er det måske dig vi mangler som Projektchef hos MOE Aalborg

MOE A/S er netop nu på udkig efter en projektchef til Vej og Anlæg, der eventuelt har leder ambitioner og generelt brænder for at udbygge, understøtte og skabe muligheder.

Som projektchef vil du indgå i en alsidig og travlt beskæftiget afdeling, som sætter det faglige såvel som det sociale i højsædet! Som rådgiver inden for infrastruktur hos MOE er du den kompetente rådgiver, der sikrer bygherren en faciliterende og værdiskabende proces.

Med udgangspunkt i dit eget kompetenceområde skal du have lyst til at løse mange forskellige projekter i samspil med forskellige kunder. Det er vigtigt, at du har lyst til at indgå i fællesskabet, at hjælpe, sparre og samarbejde med dine kollegaer både inden for dit eget fagområde, men også med dine mange kollegaer inden for de øvrige fagområder i MOE.

Din profil

Vi ser gerne at du;

 • Har en uddannelse som ingeniør, gerne med speciale i veje og trafikteknik eller lignende.
 • Har minimum 8-10 års erfaring inden for vej- og/eller anlægsområdet, herunder flere års erfaring med projektering og udbud.
 • Har lyst at være projektleder og til at motivere og styre dit projektteam i mål.
 • Er erfaren med tilsyn- og byggeledelse, samt et omfang af entreprisejura og kontraktforhold.
 • Har erfaring inden for vejafvanding.
 • Er udadvendt, entusiastisk og har lyst til at have kundekontakt.
 • Har ambitioner om faglig og personlig udvikling.
 • Er kvalitetsbevidst, ansvarsfuld, engageret og har gode kommunikations- og samarbejdsevner, ikke mindst i forhold til dine kollegaer på andre MOE-kontorer, så vi udvikler os og løfter i flok.
 • Er positiv af væsen og har et ønske om at være en del af en arbejdsplads, hvor vi ”spiller hinanden gode”.
 • Er flydende i dansk både på skrift og i tale, ligesom gode engelskkundskaber er en fordel.

Ud over ovenstående projektleder-orienterede punkter forventes det også, at du som projektchef:

 • Har lyst til at være udadvendt og være kundeorienteret samt vil være med til at tage ansvar for markedsføring.
 • Har erfaring med tilbudsarbejde.
 • Har et godt og bredt netværk inden for branchen.
 • Har lyst til at være med til at udvikle afdelingen og sætte den fremtidige strategi.

Dine primære arbejdsopgaver:

Som projektleder vil du;

 • Fungerer som projektleder og eventuelt projekterende på opgaver for offentlige eller private bygherrer. På opgaver af aktuel størrelse vil der være mulighed for alene at varetage projekt og projekteringsledelse.
 • Bidrage til den faglige udvikling gennem samarbejde og vidensdeling med kollegaer og ledere.
 • Bidrage til salg og markedsføring af afdelingens ydelser.
 • Bidrage til afdelingens videre forretningsudvikling med deltagelse i den strategiske planlægning sammen med forretningschefen.

Herudover vil du dele forretningschefens ansvar i den konkrete og fortsatte udbygning og udvikling af fagområdet Vej og Anlæg. For den rigtige kandidat vil der på sigt være mulighed for at indgå i ledelsen af fagområdet.

MOE A/S arbejder på nuværende tidspunkt med flere spændende opgaver for private bygherrer og kommuner, ligesom MOE A/S løser infrastrukturopgaver på de projekter, der genereres af Bygge- og Industriafdelingen. Din funktion som projektchef vil være at oparbejde og lede projekter i alle størrelsessegmenter, og du vil nyde godt af et meget højt niveau af frihed under ansvar. Du vil fungere som direkte sparringspartner til forretningschefen.

Projektcheffunktionen vil tillige være præget af et tæt samarbejde med fagområdet i resten af Danmark, hvor du på kort sigt kan indgå selvstændigt eller delvist selvstændigt som Aalborgs bindeled ud ad til.

Du tilbydes

Som medarbejder hos MOE bliver du en del af et fagligt inspirerende og dynamisk arbejdsmiljø med gode personlige karriere- og udviklingsmuligheder. Du tilbydes et udfordrende og selvstændigt job med attraktive medarbejderforhold med blandt andet sundhedsforsikring, frokostordning, videreuddannelse, personaleforening, studietur m.v. Virksomheden prioriterer fleksibilitet og samarbejde og sætter trivsel og gode arbejdsrelationer højt.

Løn forhandles i forhold til dine kvalifikationer.

Attraktive medarbejderforhold med bl.a. sundhedsforsikring, medarbejderbonus, frokostordning, aktive personaleklubber, sports- og kulturarrangementer, årlige studie- og skiture samt en attraktiv lønpakke.

Om virksomheden

MOE er blevet en del af Artelia, der er en international tværfaglig ingeniørkoncern med speciale inden for byggeri, infrastruktur, vand, industri og miljø med 4900 ansatte og en årlig omsætning på mere end 4 mia. DKK. Internationalt har koncernen kontorer i mere end 30 lande i Europa, Afrika, Mellemøsten, Asien og Amerika. Artelia er ejet af ledere og ansatte. Du kan læse mere om Artelia på www.arteliagroup.com.

MOE er en af Danmarks største rådgivende ingeniørvirksomheder med mere end 900 medarbejdere fordelt på landsdækkende kontorer og datterselskaber i henholdsvis Norge og i Filippinerne. Virksomheden har en årlig omsætning på mere en 600 mio. DKK. MOE rådgiver inden for områderne Byggeri, Energi & Industri og Infrastruktur. De ledende medarbejdere er ejere af MOE og bliver medejere i Artelia. Du kan læse mere om MOE på www.moe.dk.

Interesseret?

Ansøgning og CV sendes hurtigst muligt til Mark Gravesen på mark@pbang.dk mrk. ”Projektchef Vej og Anlæg”.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Per Bang på +45 2223 8000. Vi vurderer løbende modtagne ansøgninger og venter gerne på den rette person. Diskretion er en selvfølge.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Se Cookie- og privatlivspolitik. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Luk herunder, betragtes dette som din accept

Luk