Projektchef til Afløb og Klimatilpasning, MOE Aalborg

Projektchef til Afløb og Klimatilpasning, MOE Aalborg
28/10/2021 mark

pbang søger projektchef til Afløb og Klimatilpasning for MOE Aalborg

MOE Aalborg søger en ambitiøs projektchef med drive!

MOE A/S søger en projektchef, der eventuelt har lederambitioner og generelt brænder for at udbygge, understøtte og skabe muligheder. Som projektchef vil du indgå i en alsidig og travlt beskæftiget afdeling, der sætter det faglige såvel som det sociale i højsædet! Som rådgiver inden for infrastruktur hos MOE A/S er du den kompetente rådgiver, der sikrer bygherren en faciliterende og værdiskabende proces.

Med udgangspunkt i dit eget kompetenceområde skal du have lyst til, at løse mange forskellige projekter i samspil med forskellige kunder. MOE A/S arbejder på nuværende tidspunkt med flere spændende opgaver for private bygherrer og kommuner, herunder at sikre løsning af infrastrukturopgaverne på de projekter, der genereres af MOE A/S’ bygge- og industriafdeling. Din funktion som projektchef vil være at oparbejde og lede projekter i alle størrelsessegmenter, og du vil nyde godt af et meget højt niveau af frihed under ansvar. Du vil fungere som direkte sparringspartner til forretningschefen.

Det er vigtigt, at du har lyst til at indgå i fællesskabet, at hjælpe, sparre og samarbejde med dine kollegaer både inden for dit eget fagområde, men også med dine kollegaer inden for de øvrige fagområder i MOE A/S.

MOE A/S er som en del af Artelia-gruppen i stor vækst i ind- og udland med ca. 6.100 medarbejdere og projekter i ca. 100 lande. Den nye projektchef til Aalborg kan med fordel være en person, som ikke afskrækkes af tanken om det brede samarbejde med resten af en stor og robust organisation.

Din profil

Vores forventninger til dig er, at du;

 • Er uddannet ingeniør, gerne med speciale i vand og miljø eller lignende.
 • Har minimum 8 til 10 års erfaring inden for spildevand, klimatilpasning og kloakering generelt, herunder flere års erfaring med projektering og udbud.
 • Eventuelt har erfaring med vandforsyning og øvrig ledningsinfrastruktur generelt.
 • Eventuelt har lyst til at være projektleder og til at motivere og styre dit projektteam i mål.
 • Har erfaring med tilsyn- og byggeledelse, samt et omfang af entreprisejura og kontraktforhold.
 • Er udadvendt, entusiastisk og har lyst til at have kundekontakt.
 • Har ambitioner om faglig og personlig udvikling.
 • Er kvalitetsbevidst, ansvarsfuld, engageret og har gode kommunikations- og samarbejdsevner.
 • Er positiv af væsen og har et ønske om at være en del af en arbejdsplads, hvor vi ”spiller hinanden gode” og samarbejder på tværs af kontorer!
 • Er flydende i dansk både på skrift og i tale, ligesom gode engelskkundskaber er en fordel.

Ud over ovenstående projektleder-orienterede punkter forventes det også, at du som projektchef:

 • Har lyst til at være udadvendt og være kundeorienteret samt vil være med til at tage ansvar for markedsføring.
 • Har erfaring med tilbudsarbejde.
 • Har et godt og bredt netværk inden for branchen.
 • Har lyst til at være med til at udvikle afdelingen og sætte den fremtidige strategi.

Dine primære arbejdsopgaver:

Som projektleder vil du;

 • Fungerer som projektleder og eventuelt projekterende på opgaver for offentlige eller private bygherrer. På opgaver af relevant størrelse vil der være mulighed for alene at varetage projekt og projekteringsledelse.
 • Bidrage til den faglige udvikling gennem samarbejde og vidensdeling med kollegaer og ledere.
 • Bidrage til salg og markedsføring af afdelingens ydelser.
 • Bidrage til afdelingens videre forretningsudvikling med deltagelse i den strategiske planlægning sammen med forretningschefen.

Herudover vil du dele forretningschefens ansvar i den konkrete og fortsatte udbygning og udvikling af fagområdet;

 • Afløb og klimatilpasning
 • Anlæg
 • Bygherrerådgivning.

For den rigtige kandidat vil der på sigt være mulighed for at indgå i ledelsen af fagområdet afløb og klimatilpasning, samt anlæg.

Projektcheffunktionen vil tillige være præget af et tæt samarbejde med fagområdet i resten af Danmark, hvor du på kort sigt kan indgå selvstændigt eller delvist selvstændigt som Aalborgs bindeled ud ad til.

Du tilbydes

Som medarbejder hos MOE bliver du en del af et fagligt inspirerende og dynamisk arbejdsmiljø med gode personlige karriere- og udviklingsmuligheder. Du tilbydes et udfordrende og selvstændigt job med attraktive medarbejderforhold med blandt andet sundhedsforsikring, frokostordning, videreuddannelse, personaleforening, studietur m.v. Virksomheden prioriterer fleksibilitet og samarbejde og sætter trivsel og gode arbejdsrelationer højt.

Løn forhandles i forhold til dine kvalifikationer.

Attraktive medarbejderforhold med bl.a. sundhedsforsikring, medarbejderbonus, frokostordning, aktive personaleklubber, sports- og kulturarrangementer, årlige studie- og skiture samt en attraktiv lønpakke.

Om virksomheden

MOE er blevet en del af Artelia, der er en international tværfaglig ingeniørkoncern med speciale inden for byggeri, infrastruktur, vand, industri og miljø med 4900 ansatte og en årlig omsætning på mere end 4 mia. DKK. Internationalt har koncernen kontorer i mere end 30 lande i Europa, Afrika, Mellemøsten, Asien og Amerika. Artelia er ejet af ledere og ansatte. Du kan læse mere om Artelia på www.arteliagroup.com.

MOE er en af Danmarks største rådgivende ingeniørvirksomheder med mere end 900 medarbejdere fordelt på landsdækkende kontorer og datterselskaber i henholdsvis Norge og i Filippinerne. Virksomheden har en årlig omsætning på mere en 600 mio. DKK. MOE rådgiver inden for områderne Byggeri, Energi & Industri og Infrastruktur. De ledende medarbejdere er ejere af MOE og bliver medejere i Artelia. Du kan læse mere om MOE på www.moe.dk.

Interesseret?

Ansøgning og CV sendes hurtigst muligt til Per Bang på per@pbang.dk mrk. ”Projektchef Afløb og Klimatilpasning”.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Per Bang på +45 2223 8000. Vi vurderer løbende modtagne ansøgninger og venter gerne på den rette person. Diskretion er en selvfølge.

 

 

 

 

 

 

 

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Se Cookie- og privatlivspolitik. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Luk herunder, betragtes dette som din accept

Luk