Projektchef til fjernvarmeområdet hos MOE A/S Aalborg – gerne med potentiale til afdelingsleder

Projektchef til fjernvarmeområdet hos MOE A/S Aalborg – gerne med potentiale til afdelingsleder
04/01/2022 pbang

Projektchef til fjernvarmeområdet hos MOE A/S Aalborg – gerne med potentiale til afdelingsleder

Sidder du i en stilling, hvor du ikke får indfriet din skabertrang og ambitioner?

Som projektchef hos MOE A/S har du en stor andel i at indfri vores ambitioner om udvikling og vækst. Vi har allerede et stærkt fundament, men mangler din drivkraft for at komme tættere på målet om at blive førstevalget i Nordjylland!

I MOE A/S benyttes titlen projektchef, men andre virksomheder vil bruge titlen senior projektleder om den samme rolle. Udover at være projektchef på fjernvarmeopgaver (planlægning, udbud, opfølgning) vil du være kontorets sparringspartner i forhold til den strategiske udvikling af forretningsområdet. Som projektchefen vil du referere til forretningschefen for Energi & Industri på Aalborg-kontoret.

Afdelingen for Energi & Industri i Aalborg består af 7 engagerede projektledere og ingeniører heraf 2 fjernvarmeingeniører. I alt er vi 40 på kontoret. På landsplan er der over 100 ansatte inden for Energi & Industri hos MOE, og vi har et tæt samarbejde på tværs af kontorer og faggrænser ikke mindst i det nationale fjernvarme-team.

Vi skal med fælles indsats opbygge fjernvarmegruppen til en tilstrækkelig størrelse. Måske du vil udvikle dig yderligere i rollen som projektchef, før du er parat til at blive afdelingsleder og dermed personaleleder for fjernvarmegruppen. Måske du allerede nu er parat til jobbet som afdelingsleder, hvor du vil agere som spillende træner?

Vi er uformelle, vi elsker initiativ og engagement, vi støtter hinanden og vi fejrer hinanden. Derfor vil du opleve en høj grad af tillid til dine idéer og forslag, som vi værdsætter og bakker op om.

Din profil

Vi ser gerne at du har;

 • mindst 10 års projektledererfaring inden for de relevante fagområder f.eks.; energiplanlægger og/eller maskiningeniør/maskinmester
 • gåpåmod og flair for salgsarbejde hos eksisterende og nye kunder
 • et velfunderet netværk i branchen, både blandt kunder, samarbejdspartnere og leverandører
 • en bred og opdateret faglig viden om dansk fjernvarmeforsyning, herunder den grønne omstilling
 • erfaring med at arbejde i et rådgivende ingeniørfirma, hvor ”vores produkt” består i rådgivning og projektering
 • eventuelt erfaring med større varmepumper og/eller med termo-hydrauliske analyser (TERMIS) og/eller med internationale fjernvarmeprojekter
 • gode samarbejdsevner, ikke mindst i forhold til dine kollegaer på andre MOE-kontorer, så vi udvikler os og løfter i flok

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Skaffe opgaver til dig selv og den øvrige fjernvarmeafdeling.
 • Yde rådgivning ved at analysere kundens behov og komme med konstruktive løsninger vedrørende valg af eksempelvis varmepumper, solvarme, varmelagring og/eller eventuel fjernkøling, herunder overordnet procesudlægning heraf.
 • Varetage varmeplanlægning (screening, projektforslag, investeringsplaner m.m.)
 • Ansvarlig for projektledelse, også med deltagelse af øvrige fjernvarmefolk.
 • Håndtering af udvikling og vækst med en god portion pionerånd

Du tilbydes

Som medarbejder hos MOE bliver du en del af et fagligt inspirerende og dynamisk arbejdsmiljø med gode personlige karriere- og udviklingsmuligheder. Du tilbydes et udfordrende og selvstændigt job med attraktive medarbejderforhold med blandt andet sundhedsforsikring, frokostordning, videreuddannelse, personaleforening, studietur m.v. Virksomheden prioriterer fleksibilitet og samarbejde og sætter trivsel og gode arbejdsrelationer højt.

Løn forhandles i forhold til dine kvalifikationer.

Attraktive medarbejderforhold med bl.a. sundhedsforsikring, medarbejderbonus, frokostordning, aktive personaleklubber, sports- og kulturarrangementer, årlige studie- og skiture samt en attraktiv lønpakke.

Om virksomheden

MOE er blevet en del af Artelia, der er en international tværfaglig ingeniørkoncern med speciale inden for byggeri, infrastruktur, vand, industri og miljø med 4900 ansatte og en årlig omsætning på mere end 4 mia. DKK. Internationalt har koncernen kontorer i mere end 30 lande i Europa, Afrika, Mellemøsten, Asien og Amerika. Artelia er ejet af ledere og ansatte. Du kan læse mere om Artelia på www.arteliagroup.com.

MOE er en af Danmarks største rådgivende ingeniørvirksomheder med mere end 900 medarbejdere fordelt på landsdækkende kontorer og datterselskaber i henholdsvis Norge og i Filippinerne. Virksomheden har en årlig omsætning på mere en 600 mio. DKK. MOE rådgiver inden for områderne Byggeri, Energi & Industri og Infrastruktur. De ledende medarbejdere er ejere af MOE og bliver medejere i Artelia. Du kan læse mere om MOE på www.moe.dk.

Interesseret?

Ansøgning og CV sendes hurtigst muligt til Per Bang på per@pbang.dk mrk. ”Fjernvarme”.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Per Bang på +45 2223 8000. Vi vurderer løbende modtagne ansøgninger og venter gerne på den rette person. Diskretion er en selvfølge.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Se Cookie- og privatlivspolitik. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Luk herunder, betragtes dette som din accept

Luk