Kompetencechef for Konstruktioner MOE i Aalborg

Kompetencechef for Konstruktioner MOE i Aalborg
18/11/2021 pbang

pbang søger Kompetencechef for konstruktioner til MOE Aalborg

MOE A/S i Aalborg søger lige nu kompetencechef, der vil stå for at styre og udvikle kompetencerne på konstruktionsområdet. Din rolle bliver at være ansvarlig for vores konstruktionsprojekter, hvor du både skal være garant for den høje faglighed og sikre et godt samarbejde med installationsfagene, arkitekter og entreprenører. Du vil også stå i spidsen for vidensdeling i konstruktionsafdelingen, der består af 6 dygtige og erfarne medarbejdere.

Projekterne spænder fra boliger og hospitaler til shoppingcentre og kulturbyggeri. Du skal derfor have erfaring med både nybyggeri og renovering og være klar til at tage teten på alle typer konstruktionsprojekter, hvad enten der er tale om beton, stål eller træ.

MOE har et stærkt fagligt miljø med flere certificerede statikere, og vi er forrest i feltet inden for digital projektering. Vi ser gerne, at du allerede er certificeret eller har lysten til at blive det. I så fald hjælper vi dig igennem processen.

Du bliver en del af en koncern på over 900 medarbejdere, hvor samarbejdet går på tværs af både fag og regioner. Tværfagligheden sikrer, at vi kan tilbyde vores kunder landet over en bred vifte af ydelser og har mulighed for at inddrage mange faglige perspektiver, når komplicerede problemstillinger skal løses.

MOE er en medarbejderejet virksomhed, og det afspejler sig i alt, hvad vi foretager os. Selvom vi er et veletableret, succesrigt firma, er vi fortsat præget af en nysgerrig iværksætterånd. Vi giver udfoldelsesplads til nye kollegaer, og med vores flade struktur og åbendør-kultur er beslutningsvejene korte.

Din profil

Du er uddannet ingeniør inden for bærende konstruktioner
Du har minimum 10 års erfaring med projektering af konstruktioner
Du ved hvilke tegninger og beregninger, der er nødvendige for at projektere og bygge et givent projekt
Du kan lide at arbejde tværfagligt og i teams
Du trives godt med formidlingen mellem kollegaer, kunder og eksterne samarbejdspartnere
Det ses gerne, at du er certificeret statiker eller har lysten til at blive certificeret.

Dine primære arbejdsopgaver

Fungere som konstruktionsansvarlig med ansvar for fastlæggelse af statisk system, valg af beregningsmetode samt koordinering af detailprojektering
Oplæring og sparring med de andre i konstruktionsgruppen i Aalborg
Bidrage til udvikling og vidensdeling på tværs i MOE

Vi tilbyder

Mange spændende og udfordrende projekter
Et stærkt fagligt netværk med engagerede og kompetente kollegaer
En kultur, hvor trivsel, samarbejde og arbejdsforhold prioriteres højt
Et dynamisk og inspirerende miljø med rig mulighed for personlig udvikling
En arbejdsplads hvor ”frihed under ansvar” er en kerneværdi
Gode karrieremuligheder som understøttes af interne uddannelsesforløb i MOE Akademi, hvor vi underviser i ledelse, projektstyring, BIM, og andre faglige områder
Attraktive medarbejderforhold med bl.a. sundhedsforsikring, medarbejderbonus, frokostordning, aktive personaleklubber, sports- og kulturarrangementer, årlige studie- og skiture samt en attraktiv lønpakke. Du kan læse mere om MOE på www.moe.dk.

Interesseret?

Ansøgning og CV sendes hurtigst muligt til Per Bang på per@pbang.dk mrk. ”Kompetencechef for konstruktioner”

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Per Bang på +45 2223 8000. Vi vurderer løbende modtagne ansøgninger og venter gerne på den rette person. Diskretion er en selvfølge.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Se Cookie- og privatlivspolitik. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Luk herunder, betragtes dette som din accept

Luk