Projektleder for DC-Supply A/S

Projektleder for DC-Supply A/S
05/09/2022 pbang

pbang søger projektleder for DC-Supply A/S

pbang++ People Search & Selection søger, på vegne af DC-Supply A/S en teknisk stærk og serviceminded projektleder, der med hands-on-erfaring kan være med til at varetage projekter i virksomhedens projektafdeling. Du vil sammen med kompetente kollegaer få projektansvar samt ansvar for konstruktion, produktion og udvikling af produkter til kunder over hele verden.

Stillingen

Gennem tæt og konstruktiv dialog med både kollegaer, produktion, underleverandører og kunder – og med reference til den afdelingsansvarlige – skal du sikre et konstant flow i både det interne og det eksterne samarbejde.

Ansvarsområdet omfatter b.la.:

 • Projektansvar
 • Tilbudsgivning på projekter
 • Udarbejdelse af produktions- og dokumentationsgrundlag
 • Tegnearbejde
 • Indkøb
 • Teknisk support til salg, kvalitetssikring, dokumentation, administration, rådgivning og deltagelse i udviklingsrelaterede opgaver er derfor nøgleord i stillingen.

Kandidaten

Vi søger en kandidat med relevant uddannelse. Gerne Bygningskonstruktør. Anden uddannelse eller erfaring indenfor byggebranchen kan også være en mulighed. Det er et krav, at du behersker Office-pakken og tegneprogrammer på et højt niveau (AutoCAD, Revit, Solid Works eller Inventor).
Samt at du kan engelsk i tekst og tale på et højt niveau.
Kendskab til og viden om elinstallationer, bygningsreglementer, byggesagsgodkendelser, tømrer-/smedearbejde er en klar fordel.
Du har et naturligt service-gen med lyst til intern og ekstern kundekontakt, og udfører dit job med et smil og høj kvalitet. Desuden nikker du genkendende til ord som: Ansvarsfuld, struktur og overblik.

Virksomheden

DC-Supply A/S er en produktionsvirksomhed med ca. 30 medarbejdere fordelt på forskellige faggrupper, som ingeniør, bygningskonstruktør, smed, tømrer, administration og salg. Virksomheden udvikler, producerer, sælger og udlejer mobile containerløsninger til kunder og samarbejdspartnere i hele verden.

Produktprogrammet omfatter standard- og specifikke kundetilpassede løsninger indenfor forskellige segmenter:

 • Fødevaresektoren,
 • Miljøsektoren,
 • Infrastrukturprojekter
 • Byggeplads indretninger
 • Funktionshuse
 • Vindmølle- og Offshore-sektoren
 • Turisme

Anvendelsesmulighederne er mangfoldige, og dækker lige fra standard containere til kundeintegrerede løsninger.
Se yderligere om virksomhedens værdisæt og forretningsområde på www.dc-supply.dk.

Som arbejdsplads udgør vi et stærkt team hvor den enkelte kollega sociale og sammenhold prioriteres højt. Høj faglighed og uovertrufne samarbejdsevner gør os i stand til at producere og levere specialbyggede containere på et teknisk højt niveau – og vi er kendt for at levere håndværk i særklasse.

Vores kultur i virksomheden bærer præg af en afslappet tone, hvor der er plads til både smil og grin.
Vi afholder flere sociale arrangementer i løbet af året, alle med fokus på sammenhold og underholdning. Det kan for eksempel være fredagsbar, firmature til sportsarrangementer (håndbold/fodbold) eller koncerter, julefrokost og lignende.

Du tilbydes

Et spændende, selvstændigt og fleksibelt job, som du selv kan være med til at udvikle. Stillingen er på fuld tid og uden personaleansvar, og arbejdsmiljøet er kendetegnet ved en sund uformel omgangstone og hjælpsomme kollegaer.

Den faste arbejdsplads vil være i Nørresundby og der er også mulighed for hjemmearbejde.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på rette ansøger. Fast løn forhandles individuelt på baggrund af dine erfaringer og kompetencer. Der vil være et introduktionsforløb ved opstart.

Ansøgning

Send hurtigst muligt din ansøgning til per@pbang.dk med emnefelt ”Projektleder”.

Samtaler foregår løbende.

Yderligere informationer kan fås ved henvendelse til Per Bang på tlf. +45 22 23 80 00 samt www.pbang.dk. Ansøgningerne vurderes løbende og diskretion er en selvfølge. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Se Cookie- og privatlivspolitik. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Luk herunder, betragtes dette som din accept

Luk