Konstruktionsingeniør til MOE Aalborg

Konstruktionsingeniør til MOE Aalborg
06/09/2022 pbang

pbang søger konstruktionsingeniør til MOE Aalborg

Har du statik snilde og en god sans for digitale værktøjer? Overvejer du endda at blive Certificeret?

Hos Byggerienheden, MOE Aalborg løses der i eget regi og sammen med den øvrige del af MOE en lang række spændende og afvekslende projekter. Både renovering og nybyggeri af alt fra mindre boligprojekter til skoler, kulturhuse, erhvervsbyggeri og universitetsbygninger.

Ordrebogen er godt fyldt, og derfor søger MOE en dygtig konstruktionsingeniør, der vil være med til at sætte sit præg på et regionskontor i vækst.

MOE har et stærkt fagligt miljø med flere certificerede statikere, og MOE er forrest i feltet inden for digital projektering. Har du frontløbermentaliteten, kan du meget vel være den profil, vi søger. Er du allerede certificeret, er det bestemt et plus – ellers vil MOE gerne hjælpe dig med at blive det.

Vi er uformelle, vi elsker initiativ og engagement, vi støtter hinanden og vi fejrer hinanden. Derfor vil du opleve en høj grad af tillid til dine idéer og forslag, som vi værdsætter og bakker op om.

Din profil

Vi ser gerne at du;

 • Har en uddannelse som ingeniør med erfaring inden for bærende konstruktioner
 • Har erfaring med projektering af bærende konstruktioner i træ, stål og beton
 • Tilgår opgaverne med en analytisk, men også i høj grad praktisk tilgang
 • Er god til at planlægge din tid, dine arbejdsopgaver og kan holde mange bolde i luften samtidig.
 • Har erfaring med et eller flere beregningsværktøjer som NemStatistik, FEM-design, Strusoft Dimension, MathCAD eller Robot
 • Er bekendt med og kan arbejde i Revit og AutoCAD
 • Måske har lyst til at blive certificeret statiker på længere sigt.
 • Har gode samarbejdsevner, ikke mindst i forhold til dine kollegaer på andre MOE-kontorer, så vi udvikler os og løfter i flok

Dine primære arbejdsopgaver:

 • Projektering af bygningskonstruktioner til mange forskellige typer af byggerier
 • Tværfaglig koordinering
 • Medspiller i forhold til udvikling i din afdeling og MOE som helhed
 • Mulighed for fagledelse

Du tilbydes

Som medarbejder hos MOE bliver du en del af et fagligt inspirerende og dynamisk arbejdsmiljø med gode personlige karriere- og udviklingsmuligheder. Du tilbydes et udfordrende og selvstændigt job med attraktive medarbejderforhold med blandt andet sundhedsforsikring, frokostordning, videreuddannelse, personaleforening, studietur m.v. Virksomheden prioriterer fleksibilitet og samarbejde og sætter trivsel og gode arbejdsrelationer højt.

Løn forhandles i forhold til dine kvalifikationer.

Attraktive medarbejderforhold med bl.a. sundhedsforsikring, medarbejderbonus, frokostordning, aktive personaleklubber, sports- og kulturarrangementer, årlige studie- og skiture samt en attraktiv lønpakke.

Om virksomheden

MOE er blevet en del af Artelia, der er en international tværfaglig ingeniørkoncern med speciale inden for byggeri, infrastruktur, vand, industri og miljø med 4900 ansatte og en årlig omsætning på mere end 4 mia. DKK. Internationalt har koncernen kontorer i mere end 30 lande i Europa, Afrika, Mellemøsten, Asien og Amerika. Artelia er ejet af ledere og ansatte. Du kan læse mere om Artelia på www.arteliagroup.com.

MOE er en af Danmarks største rådgivende ingeniørvirksomheder med mere end 900 medarbejdere fordelt på landsdækkende kontorer og datterselskaber i henholdsvis Norge og i Filippinerne. Virksomheden har en årlig omsætning på mere en 600 mio. DKK. MOE rådgiver inden for områderne Byggeri, Energi & Industri og Infrastruktur. De ledende medarbejdere er ejere af MOE og bliver medejere i Artelia. Du kan læse mere om MOE på www.moe.dk.

Interesseret?

Ansøgning og CV sendes hurtigst muligt til Per Bang på per@pbang.dk mrk. ”Konstruktionsingeniør”.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Per Bang på +45 2223 8000. Vi vurderer løbende modtagne ansøgninger og venter gerne på den rette person. Diskretion er en selvfølge.

 

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Se Cookie- og privatlivspolitik. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Luk herunder, betragtes dette som din accept

Luk