Brandrådgiver til MOE A/S i Aalborg

Brandrådgiver til MOE A/S i Aalborg
02/11/2022 pbang

pbang++ søger Brandrådgiver til MOE A/S i Aalborg

Er du certificeret brandrådgiver, eller ønsker du at blive det? Lige nu er MOE A/S i Aalborg på udkig efter en ny brandrådgiver til at indgå i MOE A/S’ faglige netværk på tværs af landet.

Om stillingen

MOE A/S’ brandrådgivning i Aalborg er i stadig udvikling og dækker over mange spændende opgaver af forskellig karakter. Derfor er vi på udkig efter en ny kollega, der kan bidrage til projekterne og det faglige niveau på området.
Hos MOE A/S Aalborg er der over 50 dedikerede kollegaer, hvor du får mulighed for at blive en del af en unik virksomhedskultur præget af høj faglighed, god indbyrdes faglig sparring og samarbejde på tværs af faggrænser.
Derudover kommer du som brandrådgiver i MOE A/S til at indgå i et meget stærkt fagligt netværk på tværs af landet, så det altid er muligt at trække på andres kompetencer i opgaveløsningen.
Kulturen hos MOE A/S hviler på, at man hjælper hinanden, sidder lidt længere fremme på stolen, og at man generelt går ind og præger projekterne og samarbejdet – også i den helt tidlige fase.
Afdelingen for brandrådgivning har gang i mange spændende projekter, og der er udsigt til flere nye og udfordrende opgaver. I øjeblikket arbejdes der med højhuse i Parkbyen, Gigantium, Mediehus, Sundhedshus samt Materialegården til Aalborg Kommune og mange flere spændende projekter.

Dine primære arbejdsopgaver består i:

• Brandrådgivning på alsidige byggeprojekter, herunder udarbejdelse af brandstrategirapporter, brandteknisk dokumentation, brandplaner mv.
• Samarbejde med øvrige fag på projekterne samt kontakt til kunder, entreprenører og arkitekter for at sikre, at brandstrategien indarbejdes og opfyldes fra første skitse og helt frem til ibrugtagning
• Bidrage aktivt til forretningsområdets faglige udvikling – også på tværs af landet

Om kandidaten

Af personlige kvalifikationer kan du nikke genkendende til følgende, du;
• er eller har ønsker om at blive certificeret brandrådgiver
• har en pragmatisk tilgang til gode brandtekniske løsninger
• har solide faglige kompetencer og up-to-date viden på området
• er god til at samarbejde og kommunikere både mundtligt og skriftligt
• kan arbejde selvstændigt med projekterne og herunder kunne analysere kundernes behov og komme med konstruktive løsninger
• er løsningsorienteret og har mod på at bidrage med dine egne input og gode idéer til løsning af konkrete problemstillinger
• er en blæksprutte, som gerne vil løse mange forskellige typer opgaver, også selv om de ikke er brandrelaterede
• har overblik selv i pressede perioder
• har kendskab til brandsimuleringsprogrammer og brandtekniske installationer
• er en positiv holdspiller, der skaber gode samarbejdsrelationer med dine kollegaer og kunder

Du tilbydes

Som medarbejder hos MOE bliver du en del af et fagligt inspirerende og dynamisk arbejdsmiljø med gode personlige karriere- og udviklingsmuligheder. Du tilbydes et udfordrende og selvstændigt job med attraktive medarbejderforhold med blandt andet sundhedsforsikring, frokostordning, videreuddannelse, personaleforening, studietur m.v. Virksomheden prioriterer fleksibilitet og samarbejde og sætter trivsel og gode arbejdsrelationer højt.
Løn forhandles i forhold til dine kvalifikationer.
Attraktive medarbejderforhold med bl.a. sundhedsforsikring, medarbejderbonus, frokostordning, aktive personaleklubber, sports- og kulturarrangementer, årlige studie- og skiture samt en attraktiv lønpakke.

Om virksomheden

MOE er blevet en del af Artelia, der er en international tværfaglig ingeniørkoncern med speciale inden for byggeri, infrastruktur, vand, industri og miljø med 4900 ansatte og en årlig omsætning på mere end 4 mia. DKK. Internationalt har koncernen kontorer i mere end 30 lande i Europa, Afrika, Mellemøsten, Asien og Amerika. Artelia er ejet af ledere og ansatte. Du kan læse mere om Artelia på Artelias hjemmeside.
MOE er en af Danmarks største rådgivende ingeniørvirksomheder med mere end 900 medarbejdere fordelt på landsdækkende kontorer og datterselskaber i henholdsvis Norge og i Filippinerne. Virksomheden har en årlig omsætning på mere en 600 mio. DKK. MOE rådgiver inden for områderne Byggeri, Energi & Industri og Infrastruktur. De ledende medarbejdere er ejere af MOE og bliver medejere i Artelia. Du kan læse mere om MOE på www.moe.dk.

Interesseret?

Ansøgning og CV sendes hurtigst muligt til Per Bang på per@pbang.dk mrk. ”Brandrådgiver”.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Per Bang på +45 2223 8000. Vi vurderer løbende modtagne ansøgninger og venter gerne på den rette person. Diskretion er en selvfølge.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Se Cookie- og privatlivspolitik. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Luk herunder, betragtes dette som din accept

Luk