Intern sælger/indkøber til DC-Supply A/S i Nørresundby

Intern sælger/indkøber til DC-Supply A/S i Nørresundby
14/10/2022 mindstore

pbang søger Intern sælger/indkøber til DC-Supply A/S i Nørresundby.

pbang++ People Search & Selection søger på vegne af DC-Supply A/S en teknisk struktureret og pligtopfyldende intern salgs- og indkøbsperson. Anvendelsesmulighederne for containere er mangfoldige (dækker lige fra standard containere til kundeintegrerede løsninger) og du vil komme i berøring med mange typer kunder i markedet.

Stillingen

Gennem tæt og konstruktiv dialog med både kunder, underleverandører og kollegaer skal du sikre et konstant flow i både det interne og det eksterne samarbejde indenfor salg/indkøb af standard containere.

Ansvarsområdet omfatter b.la.:

 • Salgs- og indkøbsansvarlig af containere/handelsvarer
 • Depotstyring
 • Tilbudsgivning
 • Udlejning
 • Rejseaktiviteten er i niveau 5-10 dage årligt.

Da Produktprogrammet omfatter såvel standard – og kundetilpassede løsninger indenfor forskellige segmenter vil du skulle arbejde med kunder indenfor b.la.:

 • Fødevare/Miljøsektoren
 • Infrastrukturprojekter
 • Byggeplads indretninger
 • Funktionshuse
 • Vindmølle/Offshore-sektoren og Forsvaret
 • Du refererer til Salgschefen og har yderligere flere kompetente kollegaer i afdelingen.

Se i øvrigt yderligere om virksomhedens værdisæt og forretningsområde på www.dc-supply.dk

Kandidaten

Vi søger en kandidat med relevant uddannelse. Gerne fra transport/speditør/Udlejningsbranchen., men anden uddannelse eller erfaring kan dog sagtens være en mulighed.

Det er et krav, at du behersker Office-pakken, og har et godt kendskab til Navision.

På den sproglige side vægtes det højt, at du behersker engelsk i skrift og tale på et højt niveau.

Du har et naturligt service-gen med lyst til intern og ekstern kundekontakt, og udfører dit job med et smil og høj kvalitet. Desuden nikker du genkendende til ord som: Ansvarsfuld, struktur og overblik.

Virksomheden

DC-Supply A/S er en produktionsvirksomhed med ca. 30 medarbejdere fordelt på forskellige faggrupper, som ingeniør, bygningskonstruktør, smed, tømrer, administration og salg. Virksomheden udvikler, producerer, sælger og udlejer mobile containerløsninger til kunder og samarbejdspartnere i hele verden.

Produktprogrammet omfatter standard- og specifikke kundetilpassede løsninger indenfor forskellige segmenter:

 • Fødevare- og Miljøsektoren
 • Infrastrukturprojekter
 • Byggeplads indretninger og Funktionshuse
 • Vindmølle- og Offshore-sektoren
 • Turisme

Som arbejdsplads udgør man et stærkt team hvor den enkelte kollegas sociale sammenhold prioriteres højt. Høj faglighed og uovertrufne samarbejdsevner gør DC-Supply i stand til at producere og levere specialbyggede containere på et teknisk højt niveau – og man er kendt for at levere håndværk i særklasse. Der afholdes flere sociale arrangementer i løbet af året – alle med fokus på sammenhold og underholdning. Det kan for eksempel være fredagsbar, firmature til sportsarrangementer (håndbold/fodbold) eller koncerter, julefrokost og lignende.

Du tilbydes

Et spændende, selvstændigt og fleksibelt job, som du selv kan være med til at udvikle. Stillingen er på fuld tid og uden personaleansvar, og arbejdsmiljøet er kendetegnet ved en sund uformel omgangstone og hjælpsomme kollegaer. Den faste arbejdsplads vil være i Nørresundby.

Kulturen i virksomheden bærer præg af en afslappet tone, hvor der er plads til både smil og latter.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på rette ansøger. Fast løn forhandles individuelt på baggrund af dine erfaringer og kompetencer. Der vil være et introduktionsforløb ved opstart.

Ansøgning

Send hurtigst muligt din ansøgning til per@pbang.dk med emnefelt ” Intern sælger/indkøb”.

Samtaler foregår løbende.

Yderligere informationer kan fås ved henvendelse til Per Bang på tlf. +45 22 23 80 00 samt www.pbang.dk. Ansøgningerne vurderes løbende og diskretion er en selvfølge. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Se Cookie- og privatlivspolitik. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Luk herunder, betragtes dette som din accept

Luk