Forstander til Nordsøen Fri Fagskole

Forstander til Nordsøen Fri Fagskole
03/05/2023 pbang

pbang søger for Nordsøen Fri Fagskole

Ny mulighed i (job)livet – og med lyst til ledelse?

pbang++ People Search & Selection søger på vegne af Nordsøen Fri Fagskole en kompetent forstander med pædagogisk og erhvervsmæssig forståelse, mod og handlekraft – en ildsjæl til en ung skole.

Fagskolen

Nordsøen Fri Fagskole er en dannelsesinstitution med en maritim profil, hvor der tilbydes en unik mulighed for personlig og praktisk læring gennem de tre linjefag: Håndværk/Fiskeri, Gastronomi/Event samt Outdoor Turisme. Idégrundlaget er, at alle skal have mulighed for at nå en positiv destination i livet, men at ikke alle veje dertil er ens.

Har den unge afsluttet 9. klasse eller er 16 år+, så står fagskolen klar til at invitere den unge med på en personlig og praktisk rejse som vil åbne nye veje og muligheder i erhvervslivet. Nordsøen Fri Fagskoles værdigrundlag er baseret på et grundtvigiansk livssyn som bygger på fællesskab, ligeværd, tillid og åbenhed. Som fagskole ønsker vi at give den enkelte elev mulighed for at styrke de personlige, sociale og faglige kompetencer i rammer, som er både trygge og udfordrende.

Yderligere oplysninger om fagskolen finder du her www.nordsoenff.dk

Stillingen

På ledelsesdelen er du en nøglefigur i at sikre forankring og fastholdelse – og ikke mindst udvikling af – fagskolens værdier og faglige ståsted.

Gennem tæt og konstruktiv dialog med bestyrelse, ansatte, elever og øvrige interessenter skal du sikre et konstant flow i både det interne og det eksterne samarbejde. Du er som alle øvrige medarbejdere rollemodel for de unge mennesker på fagskolen. Der stilles store krav til kommunikative evner, idet eksterne interessenter favner bredt lige fra kontakt til kommuner, ministerie, uddannelsesmesser og ikke mindst lokale virksomheder og organisationer.

Ansvarsområdet omfatter bl.a.:

  • Fagskolens samlede økonomiske og finansielle drift.
  • Personaleledelse af undervisere og øvrige ansatte herunder MUS.
  • Planlægning og deltagelse i elevrekruttering.
  • Planlægning og aktiv deltagelse i bestyrelsesmøder og -seminarer.
  • Skabe fora for innovation og udvikling inden for alle dimensioner af skolens fremtid.

Vil du arbejde med pædagogikken, hverdagen og udviklingen af skolen på et fundament af dens rammer, visioner og den stærke forankring i erhvervslivet, og drives du af innovation, udvikling og passion – så er det dig, vi søger.

Kandidaten

Vi søger en kandidat med en relevant uddannelse. Du har sikkert en baggrund inden for skoledrift/pædagogisk virke med unge/voksne, men anden uddannelse eller erfaring kan dog sagtens være en mulighed.

Dine ledelsesværdier og -stil er baseret på tillid, og din gode og strategiske kommunikation skaber retning for fagskolens personale, elever og forældre.

Du har et naturligt servicegen med lyst til ”interne og eksterne kontakter”, og udfører dit job med et smil og høj kvalitet. Desuden nikker du genkendende til ord som ”overblik, energisk og ansvarsfuld”, og du tænker strategisk og kan lede gennem andre.

Du kan se dig selv stå i spidsen for en udvikling af en ny skole, som kræver tydelighed, empati og inddragelse på en og samme tid. ”Ordentlighed” er et omdrejningspunkt for alt, hvad du laver. Det er et krav, at du behersker Office-pakken.

Du tilbydes

Et spændende, selvstændigt og fleksibelt job, som du selv kan være med til at forme og udvikle. Stillingen er på fuld tid, og arbejdsmiljøet er kendetegnet ved en sund uformel omgangstone og hjælpsomme kollegaer.

Den faste arbejdsplads vil være i Hirtshals, og en mindre rejseaktivitet vil forekomme. Der er ikke bopælspligt på skolen, men vi ser gerne, at du har bopæl i området eller inden for køreafstand til Hirtshals. Kulturen på fagskolen bærer præg af en afslappet tone, hvor der er plads til både smil og latter.

Ansættelsen sker i henhold til Organisationsaftale for ledere ved frie grundskoler mv., der også omfatter efterskoler og Frie Fagskoler, indgået mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Supplerende information om Frie Fagskoler finder du på www.friefagskoler.dk

Ansøgning

Send hurtigst muligt din ansøgning til per@pbang.dk med emnefelt ”Forstander”. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, men vi venter gerne på rette ansøger.

Yderligere informationer kan fås ved henvendelse til Per Bang på tlf. +45 22 23 80 00. Ansøgningerne vurderes løbende, og diskretion er en selvfølge. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

 

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Se Cookie- og privatlivspolitik. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Luk herunder, betragtes dette som din accept

Luk