Projektleder til Infrastruktur Artelia A/S

Projektleder til Infrastruktur Artelia A/S
01/10/2023 pbang

pbang++ søger en Projektleder til Infrastruktur hos Artelia A/S

Er du Artelia’s nye engagerede projektleder på afløbsområdet i Nordjylland?

Om stillingen

Hos Artelia Infrastruktur har vi gang i mange spændende og udfordrende projekter, store som små. Det seneste år har der været en markant udvikling, og vi består nu af 25 medarbejdere, der alle selv har været med til at definere deres rolle, og hvilke projekter de finder interessante. Det kan vi, fordi vi vil, og fordi vi besidder mange inspirerende kompetencer hver især – og fordi vi prioriterer, at vores afdeling skal emme af arbejdslyst og spændende samarbejder med både kunder og kolleger.

Vi vil gerne have flere med i vores unikke arbejdsfællesskab og derfor søger vi en fagligt stærk profil, der kan være med til at styre vores projekter sikkert i mål. Hvis ikke du har den store projektledererfaring endnu, men har mod på at tage næste skridt i din karriere, vil der også være en plads til dig og god mulighed for udvikling i samspil med erfarne kolleger.

Vores projekter spænder bredt fra større infrastrukturopgaver i hele Jylland til byggemodninger, kloaksepareringer, etablering af drikkevandsforsyning og meget mere. Det betyder, at vi har brug for dig til at bidrage med projektledelse, projekteringsledelse samt tilsyn og byggeledelsesopgaver. Der vil også være mulighed for at indgå i vores kvalitetssikringsteam og deltage i den strategiske udvikling af vores hurtigt voksende afdeling, Vand & Kloak.

Vi går op i, at alle trives og synes det er sjovt og spændende at gå på arbejde, hvilket betyder, at vi værner om både den enkelte og fællesskabet. Vi har mange sociale aktiviteter f.eks. fredagsbare, skiture og studieture. Du vil blive en del af vores centralt beliggende kontor i Aalborg med ca. 70 medarbejdere, hvoraf de 25 er tilknyttet Infrastrukturområdet.

Vi arbejder tværfagligt sammen på tværs af både kontoret og landsdelene, og vi har et stærkt socialt og fagligt fællesskab i hele Artelia, hvor vi netop har rundet 1.100 medarbejdere.

Vi glæder os til at høre fra dig i forhold til, hvordan du tænker din rolle kan blive i vores afdeling – fordi du er vigtig for os!

Din profil

 • Du er projektleder med erfaring indenfor vand-, kloak- og/eller anlægsprojekter
 • Du har nogle års erfaring med projektering og projektledelse
 • Du har erfaring fra rådgiverbranchen
 • Du har erfaring med processen fra skitse til entreprenørudbud
 • Du er positiv og har lyst til at indgå i et team i udvikling

Dine primære arbejdsopgaver

 • Projektledelse
 • Projektering af bl.a. kloak-, LAR-, vand- og klimatilpasningsprojekter
 • Tilsynsopgaver

Med mulighed for:

 • Indgå i kvalitetssikringsteam
 • Bistå som sparringspartner
 • Indgå i Markedsteam (ikke et krav)
 • Bidrage til den strategiske udvikling af den voksende afdeling, Vand & Kloak

Vi tilbyder

 • Mange spændende og udfordrende projekter
 • Et stærkt fagligt netværk med engagerede og kompetente kollegaer
 • En kultur, hvor trivsel, samarbejde og arbejdsforhold prioriteres højt
 • Et dynamisk og inspirerende miljø med rig mulighed for personlig udvikling
 • En arbejdsplads hvor ”frihed under ansvar” er en kerneværdi
 • Gode karrieremuligheder som understøttes af interne uddannelsesforløb i MOE Akademi, hvor vi underviser i ledelse, projektstyring, BIM, og andre faglige områder
 • Attraktive medarbejderforhold med bl.a. sundhedsforsikring, medarbejderbonus, frokostordning, aktive personaleklubber, sports- og kulturarrangementer, årlige studie- og skiture samt en attraktiv lønpakke.

Kort om Artelia

Artelia er en af Danmarks største rådgivende ingeniørvirksomheder med mere end 1.100 medarbejdere fordelt på landsdækkende kontorer og datterselskaber i henholdsvis Norge og Filippinerne. Vi er en del af Artelia Group – en multidisciplinær ingeniørkoncern med speciale inden for byggeri, infrastruktur, vand, energi og industri med 6.700 ansatte. Internationalt har koncernen kontorer i mere end 40 lande i Europa, Afrika, Mellemøsten, Asien og Amerika.

pbang++ står for rekrutteringen af dette job.

Ansøgning og CV sendes hurtigst muligt til Per Bang på per@pbang.dk mrk. ”Projektleder til infrastruktur”.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Per Bang på +45 2223 8000. Vi vurderer løbende modtagne ansøgninger og venter gerne på den rette person. Diskretion er en selvfølge.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Se Cookie- og privatlivspolitik. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Luk herunder, betragtes dette som din accept

Luk