Certificeret konstruktionsingeniør til Artelia

Certificeret konstruktionsingeniør til Artelia
03/02/2024 pbang

pbang søger certificeret konstruktionsingeniør til Artelia

Er du erfaren konstruktionsingeniør med certificering? Vil du gerne være en del af en virksomhed med en god kultur og frie rammer?

Artelia A/S søger lige nu en certificeret konstruktionsingeniør, der vil stå for at styre og udvikle kompetencerne på konstruktionsområdet. Din rolle bliver at være ansvarlig for konstruktionsprojekter, hvor du både skal være garant for den høje faglighed og sikre et godt samarbejde med installationsfagene, arkitekter og entreprenører. Du vil blive en del af konstruktionsafdelingen, der består af 6 dygtige og erfarne ingeniører.

Projekterne spænder fra boliger og hospitaler til shopping centre og kulturbyggeri. Du skal derfor have erfaring med både nybyggeri og renovering og være klar til at tage teten på alle typer konstruktionsprojekter, hvad enten der er tale om beton, stål eller træ.

Artelia har et stærkt fagligt miljø med flere certificerede statikere, og Artelia er forrest i feltet inden for digital projektering. Det er et krav at du allerede er certificeret, eller har et projekt du kan anvende til en certificering, så hjælper vi dig igennem certificeringsprocessen.

Vi er en virksomhed der værdsætter høj faglighed, frihed under ansvar og sociale aktiviteter. Du vil derfor få rum til at være den du er og arbejde med dit fag under frie rammer med kollegaer du vil komme tæt på og få det sjov sammen med.

Din profil

Vi ser gerne at du;

  • Har en uddannelse som ingeniør med erfaring inden for bærende konstruktioner
  • Har erfaring med projektering af bærende konstruktioner i træ, stål og beton
  • Tilgår opgaverne med en analytisk, men også i høj grad praktisk tilgang
  • Er god til at planlægge din tid, dine arbejdsopgaver og kan holde mange bolde i luften samtidig.
  • Har erfaring med et eller flere beregningsværktøjer som NemStatistik, FEM-design, Strusoft Dimension, MathCAD eller Robot
  • Er bekendt med og kan arbejde i Revit.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Projektering af bygningskonstruktioner til mange forskellige typer af byggerier
  • Tværfaglig koordinering
  • Medspiller i forhold til faglig udvikling i din afdeling
  • Mulighed for fagledelse

Du tilbydes

Som medarbejder hos Artelia bliver du en del af et fagligt inspirerende og dynamisk arbejdsmiljø med gode personlige karriere- og udviklingsmuligheder. Du tilbydes et udfordrende og selvstændigt job med attraktive medarbejderforhold med blandt andet sundhedsforsikring, frokostordning, videreuddannelse, personaleforening, studietur m.v. Virksomheden prioriterer fleksibilitet og samarbejde og sætter trivsel og gode arbejdsrelationer højt.

Løn forhandles i forhold til dine kvalifikationer.

Om virksomheden

Artelia er en af Danmarks største rådgivende ingeniørvirksomheder. På kontoret i Aalborg er vi mere end 70 medarbejdere indenfor de tre forretningsområder Byggeri, Energi & Industri samt Infrastruktur. På landsplan er vi mere end 1.100 medarbejdere. Dertil kommer datterselskaber i henholdsvis Norge og i Filippinerne.

MOE er blevet en del af Artelia, der er en international tværfaglig ingeniørkoncern med speciale inden for byggeri, infrastruktur, vand, industri og miljø med 6700 ansatte. Internationalt har koncernen kontorer i mere end 40 lande i Europa, Afrika, Mellemøsten, Asien og Amerika. Artelia er ejet af ledere og ansatte. Du kan læse mere om Artelia på www.arteliagroup.com.

Interesseret?

Ansøgning og CV sendes hurtigst muligt til Per Bang på per@pbang.dk mrk. ”Konstruktionsingeniør”.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Per Bang på +45 2223 8000. Vi vurderer løbende modtagne ansøgninger og venter gerne på den rette person. Diskretion er en selvfølge.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Se Cookie- og privatlivspolitik. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Luk herunder, betragtes dette som din accept

Luk