Økonomichef søges for kunde i Aalborg

Økonomichef søges for kunde i Aalborg
12/03/2024 pbang

Økonomichef

pbang++ People Search & Selection søger på vegne af sin kunde en økonomichef, der med hands-on-erfaring kan få tingene til at ske i virksomhedens økonomiafdeling.

Kunden beskæftiger op mod 80 medarbejdere og har kontor i hjertet af Aalborg, men er til stede i størstedelen af den nordjyske region og samarbejder med en lang række kommuner, virksomheder, faglige organisationer og private.

Om jobbet

Du vil sammen med kompetente medarbejdere få det overordnede ansvar for drift af økonomiafdelingen.

Som økonomichef vil du – med reference til organisationens øverste ledelse – være ansvarlig for at videreføre og rodfæste en større udvikling, som økonomiafdelingen specifikt og organisationen som helhed har gennemlevet det seneste år.

Du vil bl.a. være med til at implementere:

  • Nyt regnskabssystem.
  • Nyt lønsystem.
  • EU-persondataforordningen i forretningsgangene.
  • Office 365 – Teams og OneDrive (dokumenthåndtering, kommunikation og opgavestyring).
  • Projekt- og timestyring.
  • Udvikling og optimering i forhold til rammeaftaler, kontrakter og overenskomster.

Herudover vil du være ansvarlig for:

  • Udarbejdelse af økonomiske rapporter.
  • Forklare evt. afvigelser.
  • Optimere nuværende forretningsgange.
  • Udvikle kerneforretningen.

Der anvendes Dynamics Nav 2017.

Herudover er organisationen i fuld gang med at implementere Office 365 Teams til dagligt brug. I hverdagen vil du fungere som drivkraft og motivator med hensyn til at lære den øvrige organisation de nye processer og motivere dem.

Om kandidaten

Vi søger en kandidat med relevant uddannelse.

Du har bred erfaring og kan dokumentere selvstændigt arbejde med varierende opgaver inden for regnskab, controlling og afrapportering. Herudover har du stærke IT-kompetencer.

Du har stærke kommunikative egenskaber og formår at omsætte økonomisprog, så resten af organisationen forstår det. Du formår at arbejde på tværs i organisationen og kan nikke genkendende til ord som ansvarsfuld, fleksibel, udadvendt og en naturlig lederskikkelse.

Du tilbydes

Kunden tilbyder et spændende, selvstændigt og fleksibelt job, som du selv er med til at udvikle. Stillingen er fuldtid og med fast løn, der forhandles individuelt på baggrund af din erfaring og kompetencer ifølge gældende overenskomst for området.

Dine opgaver udføres på hovedkontoret, der er centralt placeret i Aalborg, men der kan forekomme besøg på andre lokationer i den nordjyske region.

Organisationen

Kunden er en moderne virksomhed inden for sit felt med en vision om at være den førende i Region Nordjylland.

Interesseret?

Send hurtigst muligt din ansøgning til per@pbang.dk mærket “Økonomichef“. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Per Bang på +45 22 23 80 00. Vi vurderer løbende de modtagne ansøgninger, og diskretion er en selvfølge. Vi ser frem til at modtage din ansøgning. For yderligere oplysninger om pbang++ People Search & Selection se vores hjemmeside: www.pbang.dk.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Se Cookie- og privatlivspolitik. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Luk herunder, betragtes dette som din accept

Luk