Projektleder til HG Electric A/S – Norge

Projektleder til HG Electric A/S – Norge
08/06/2016 pbang

Projektleder til HG Electric A/S – Norge

Vi søger en kompetent og visionær projektleder med el-teknisk baggrund og hands-on erfaring, som kan få tingene til at ske!

Om stillingen

Stillingen er nyoprettet. Det første år af din ansættelse vil blive dedikeret til et omfattende byggeri i Norge. Du får ansvaret for at:

  • køre projekter i henhold til budget og tidsplan og sikre at kvaliteten af arbejdet altid er i top
  • lede din medarbejderstab, som kan bestå af både danske, norske og polske medarbejdere
  • styre kontakten til både kunder, leverandører, myndigheder, medarbejdere og ledelsen

Som projektleder skal du endvidere være med til at udbygge og videreudvikle HG Electric A/S. Du vil indgå i det danske team med direkte reference til afdelingslederen og sparring vil foregå på tværs af organisationen i såvel Danmark som Norge.Der vil inden for det næste års tid være en del rejsedage til Norge.

Om kandidaten

Du har en uddannelsesmæssig baggrund som enten elektriker, el-installatør eller el-ingeniør med erfaring eller lyst til ledelse. Du har indgående kendskab til el-installationer på landjorden og besidder derudover et stort kendskab til markedsområdet.

Det forventes desuden, at du:

  • har et naturligt ”entreprenør-gen” samt modet og interessen til både skrivebordsarbejde som udførelsesdelen
  • er proaktiv og kan tænke strategisk og visionært på vegne af HG Electric A/S
  • har økonomisk forståelse
  • er fleksibel og udadvendt, samt god til at samarbejde på tværs af organisationen og landegrænser
  • behersker de nordiske sprog samt engelsk i skrift og tale
  • er forberedt på, at rejsedage er en naturlig del af jobbet

Det er desuden en fordel hvis du har erfaring med tilbudsberegning, og selvstændigt kan vurdere og prissætte en given opgave.

Om virksomheden

HG Electric A/S er et autoriseret el-installatørfirma og totalleverandør af el-tekniske løsninger, der projekterer og udfører alt indenfor såvel land- som marineinstallation og som i de senere år har været igennem en iøjnefaldende forandring og vækst. HG Electric A/S er et 100 % dansk aktieselskab, som indgår i den norske koncern Hareid Group, der har selskaber i Norge, Grønland, Polen, Brasilien og Danmark. HG Electric A/S er i dag etableret med afdelinger i Norge, Grønland og Danmark.

Virksomhedens stærke faglige profil indenfor det el-tekniske felt, samt videndeling og erfaringsudveksling søsterselskaberne imellem er en stærk garanti for kompromisløs kvalitet, professionel rådgivning og udvikling af egne kompetencer. Find flere informationer på www.hg-electric.dk.

Du tilbydes

En arbejdsplads med en uformel omgangstone, hvor dit arbejde er en afgørende forskel på resultatet og bliver påskønnet. Virksomheden sætter det kollegiale sammenhold højt, fordi det er gennem samarbejde, virksomheden trives og udvikles – såvel fagligt som personligt.

Hos HG Electric A/S får du en udfordrende hverdag med spændende og forskelligartede opgaver samt store muligheder for faglig sparring, uddannelse og udvikling. Du ansættes på funktionærvilkår til en løn, der matcher dine kvalifikationer.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Arbejdsstedet er Norge det første år af din ansættelse, hvorefter projekterne vil omfatte hele Danmark. Der vil være mulighed for at fortsætte i Norge også efter det første projekt.

Ansøgning

Ansøgning og CV sendes hurtigst muligt og senest den 9. januar 2015 til Janne Mathiasen på mailadresse janne@pbang.dk, mærket Projektleder. Har du spørgsmål kan du kontakte Per Bang på +45 22 23 80 00.  Vi vurderer løbende ansøgninger. Diskretion er en selvfølge.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. For yderligere oplysninger om pbang++ People Search & Selection se www.pbang.dk.

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Se Cookie- og privatlivspolitik. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Luk herunder, betragtes dette som din accept

Luk